Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşkın Tarifi hızını aldı, durdurabilene aşk olsun!

Aşkın Tarifi hızını aldı, durdurabilene aşk olsun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunun izleyicilerin içini ısıtan ve keyiflendiren dizilerinden birisi de Aşkın Tarifi oldu… Kanal D ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan dizide Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk uyumunun tutması da büyük bir avantaj olarak öne çıktı. Dizinin hikayesi ve eğlenceli atmosferine takılı kalan dizi hayranları, geçtiğimiz hafta reyting patlaması yaşanmasına neden olmuştu.

Aşkın Tarifi dizisinin ilk 4 bölümlük performansı iyi bir izleyici grubunun da yapıma sahip çıkmasını sağladı. Yaz dizileri arasında hızla öne çıkan Aşkın Tarifi’nin 4. bölümü dün akşam yayınlandı. Şimdi hayranları, 5 Temmuz pazartesi akşamı yayınlanacak olan 5. bölümü sabırsızlıkla bekliyor.

Serra Arıtürk, ilk dizisi olmasına rağmen izleyici tarafından benimsendi ve iyi performans sergilediği de görülüyor. Ayrıca Kadir Doğulu hayranları da Vuslat gibi ağır bir dram dizisinden sonra eğlenceli Aşkın Tarifi’ni bir hayli beğendi.  Doğulu, hikaye ve karakter iyi olursa her yapımda rol alabileceğini söylemişti ve bunu da yaptı.

Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Aşkın Tarifi 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Fırat, Naz’a isyan bayrağını açıyor!

Naz’ın Taylan ile olmasını hazmedemeyen Fırat durumu değiştirmeye kararlıdır. Naz’a Taylan ile evlenmemesi gerektiğini açık yüreklilikle söyler.

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!