Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin Mahmut’u Mert Altınışık yeni dizisini buldu!

Yasak Elma dizisinin Mahmut’u Mert Altınışık yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mert Altınışık ismini izleyiciler en çok da Beni Affet dizisinin Mehmet karakteri olarak hatırlıyor. 2011 yılında kariyerine başlayan oyuncu, bin bölümden fazla kaldığı Beni Affet ile akıllara yazıldı.

Sonrasında çeşitli dizilerde gördüğümüz Mert Altınışık,Meryem isimli yapımda Kaan karakterine hayat vermişti. Arıza dizisinde Aslan olarak da kısa süre ekranda gördüğümüz oyuncu, en çok da Yasak Elma dizisi ile öne çıktı.

Yasak Elma’da Mahmut Haznedar isimli karakter ile 4. sezonda yerini alan Mert Altınışık, bir araya karakterin hikayede öne çıkması ile çok konuşulmuştu.

Mert Altınışık, şimdilerde yeni bir dizi anlaşması ile gündeme geldi. Tolgahan Sayışman’ın yapım firması Han Medya Yapım’ın yeni dijital dizisi Sınır’da genç oyuncuyu da göreceksiniz. Nedim Öğretmen karakterini canlandıracak olan oyununun rol arkadaşları arasında Burcu Binici, Erdem Şanlı ve Burak Altay da bulunuyor.

Çekimler ise, Balıkesir Dursunbey’de temmuz ayında başlayacak. 2 sezon olarak planlanan mini dizi Sınır bir Japon dizisinin uyarlaması olacak.