Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı’nda yeni döneme hoş geldiniz, Hande Erçel güzelliği ise bir başka!

Sen Çal Kapımı’nda yeni döneme hoş geldiniz, Hande Erçel güzelliği ise bir başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında yaz enerjisini yansıtan dizilerden Sen Çal Kapımı, ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor. Dizinin başrolünde yer alan Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in gerçek hayatlarında da aşk yaşıyor olmaları, hikayeyi daha da ilginç kılıyor.

Sen Çal Kapımı hayranları finale 8 bölüm kaldığını ve her bölümün kıymetli olduğunu düşünüyor ve yine ekran başına geçecekler. Dizinin 43. yeni bölümünde yeni bir dönem başlıyor. Serkan, Kiraz’ın kendi kızı olduğunu öğrenmiştir ve bundan sonra bambaşka bir hikaye izleyeceğimiz de kesin…

Sen Çal Kapımı'nda yeni döneme hoş geldiniz, Hande Erçel güzelliği ise bir başka! 9

Hande Erçel, Eda karakterinde yine güzellik saçacak. Beyazlar içindeki haliyle hem güzelliğini hem de zarafetini sergileyen oyuncunun, set arasında yaptığı tatildeki fit hali de hayranları tarafından büyük beğeni toplamıştı. Oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinde de yine güzelliğini sergileyen sahnelerle yerini aldı. Peki yeni bölümde neler olacak?

Sen Çal Kapımı'nda yeni döneme hoş geldiniz, Hande Erçel güzelliği ise bir başka! 10

Dizi hayranları heyecanla yenilikleri bekliyor. Serkan karakterinin değişimini göreceksiniz İşte 43. bölümden detaylar: Serkan Kiraz’ın kendi kızı olduğunu öğrenmiştir ama ona babalık yapmaya hazır olmadığını düşünmektedir. Serkan’ın bu kararı Eda’nın büyük bir hayal kırıklığı ve öfke yaşamasına neden olur.

Sen Çal Kapımı'nda yeni döneme hoş geldiniz, Hande Erçel güzelliği ise bir başka! 11

Bu arada Kiraz tam doğum gününde ortadan kaybolur. Herkes Kiraz’ı bulmak için seferber olsa da
Kiraz’dan hiçbir iz yoktur. Eda Kiraz’ın başına bir şey geldiğinden korkmaktadır. Kiraz gerçekten
nerededir?