Ana sayfa Sosyal Medya Aşkın Tarifi hızlı başladı! Çiftin daha ilk bölümde öpüşmesi seyirciyi heyecanlandırdı!

Aşkın Tarifi hızlı başladı! Çiftin daha ilk bölümde öpüşmesi seyirciyi heyecanlandırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yaz sezonu dizilerinin en iddialılarından biri olan Aşkın Tarifi nihayet başladı. Seyirci uzun süredir bu diziyi ve özellikle ilk dizi deneyimi olan başroldeki Serra Arıtürk’ün performansını merakla bekliyordu.

Başroldeki Kadir Doğulu’nun da enerjik karakteriyle çok hızlı bir şekilde başlayan Aşkın Tarifi daha ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Özellikle başrollerdeki Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün uyumu ekranlara yepyen bir çifti Fırat’la Naz’ı ortaya çıkardı.

Aşkın Tarifi hızlı başladı! Çiftin daha ilk bölümde öpüşmesi seyirciyi heyecanlandırdı! 10

Dizinin hikayesi de son derece hızlı gidiyor. Nitekim normalde Türk dizilerinde aşk hikayeleri çok yavaş ilerler. Ancak Aşkın Tarifi’nde Fırat ve Nazlı’nın daha ilk bölümden öpüşmesi izleyiciyi hem şaşırttı hem de heyecanlandırdı. Çiftin daha ilk bölümden öpüşmesi gelecekte dizinin çok daha heyecanlı olaylara sahne olacağı konusunda izleyici hemfikir oldu.

İzleyicilerin çiftin öpüşme sahnesiyle ilgili yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz:

Aşkın Tarifi hızlı başladı! Çiftin daha ilk bölümde öpüşmesi seyirciyi heyecanlandırdı! 11

Aşkın Tarifi hızlı başladı! Çiftin daha ilk bölümde öpüşmesi seyirciyi heyecanlandırdı! 12

Aşkın Tarifi hızlı başladı! Çiftin daha ilk bölümde öpüşmesi seyirciyi heyecanlandırdı! 13

Yönetmen koltuğuna Deniz Koloş’un oturduğu Aşkın Tarifi’nin proje yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı yaparken, senaryosunu Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor.

Aşkın Tarifi’nin genel hikayesi şöyle; Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a dersini vermek ister. Fırat’ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürükler. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışır.

Aşkın Tarifi’nin ikinci bölümü 14 Haziran Pazartesi günü Kanal D ekranlarında olacak.