Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşkın Tarifi beğeni topladı, ikinci bölüm fragmanı ilgi gördü!

Aşkın Tarifi beğeni topladı, ikinci bölüm fragmanı ilgi gördü!

tarafından ker_def

Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ü başrolde buluşturan Kanal D’nin yeni dizisi Aşkın Tarifi ilk bölümü ile dün akşam ekranda yerini aldı. Yazlık dizilerin başladığı şu dönemde izleyiciler de eğlenceli birçok hikayeyi ekranda bulabilecek… Vuslat’ın ardından yeniden ekrana dönüş yapan Kadir Doğulu, bambaşka bir karakter ile ekrana geldi.

Oyunculuktan sonra bir başka tutkusunun da aşçılık olduğunu anlatan Kadir Doğul, Fırat Şef olarak ekranda yerini aldı ve hayranlarını da mutlu etti. Dizinin ilk bölümü beğeni topladı. Şimdiden ikinci bölüm de büyük merak konusu oldu.

Aşkın Tarifi 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı. 14 Haziran Perşembe akşamı dizinin yeni bölümünü ekranda bulabilirsiniz. Peki neler olacak? Fırat’ın Naz’ın dudaklarına kondurduğu sürpriz öpücük büyük yankı uyandırıyor! Dr. Aşk bu durumu görmezden gelmeye kalksa da Fırat’ın amacını sorgulamadan edemiyor.

Naz ise bir anda hayatına giren bu adamın rüzgarına kapılıyor. Fırat, Naz’ı etkilemeyi başarabilecek mi? Dr. Aşk’tan intikamını bu şekilde alabilecek mi?

İşte Aşkın Tarifi dizisinin 14 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan 2. bölüm fragmanı: