Ana sayfa Sinema Uyanış Büyük Selçuklu’dan sonra Buğra Gülsoy bu rolde çok şaşırtacak!

Uyanış Büyük Selçuklu’dan sonra Buğra Gülsoy bu rolde çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak ortaya çıkan Uyanış Büyük Selçuklu, geçtiğimiz hafta ekrana veda etti. Dizinin ilk sezonu tamamlandı. İkinci sezonda bambaşka bir kadro ile bambaşka bir hikaye anlatılacak. Sultan Melikşah olarak ekranda yer alan Buğra Gülsoy da hikayeden ayrılmış oldu.

Gülsoy, çok başarılı bir sezon geçirdi. Şimdi de yeni projelere bakıyor. Oyuncunun yönetmenlik denemesi yaptığı sinema filmi de ilk kez TV’de izleyicilerle buluşacak.

Yönetmenliğini Buğra Gülsoy ile Serhat Teoman’ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Hazar Ergüçlü, Serhat Teoman, Emre Erkan ve Selahattin Töz yer aldığı “Mahalle” filmi, 9 Haziran’ı 10 Haziran’a bağlayan Çarşamba gecesi saat 00.00’da FOX izleyicisiyle buluşacak.

TV’de ilk kez yayınlanacak olan gerilim-dram türündeki filmde; Kendi kanunlarını kendi yazan bir mahallede yaşayan üç arkadaşın yeni taşınan, gizemli bir yabancı ile birden değişen hayatları anlatıyor. Filmde ayrıca; ön yargıların birçok hayatı nerelere sürüklediğine dikkat çekiliyor.