Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifine bayıldık ama bir karakter çok gıcık!

Aşkın Tarifine bayıldık ama bir karakter çok gıcık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmaya devam eden Aşkın Tarifi isimli yeni yazlık dizinin ikinci bölümü dün akşam yayınlandı. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk ikilisini başrolde buluşturan dizinin aurası izleyicileri fazlasıyla etkiledi.

Kadir Doğulu, 15 ay sonra yeniden ekranlara bambaşka bir rolle dönüş yaparken, Serra Arıtürk ise ilk dizi projesinde ilk iki bölümde gayet başarılı performans ortaya koydu… Arıtürk ile Doğulu ikilisi de yeni dizi çifti olarak hayranlar tarafından yakıştırıldı.

Kimyası tutan Fırat ve Naz karakterlerine yönelik olarak izleyiciler çok olumlu yorumlarda bulunuyor. Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Bu ikiliye bayıldım. Ama Taylan karakterini hiç sevmedim. Fırat ile Naz ikilisi pek de yakıştı birbirine.”

Aşkın Tarifine bayıldık ama bir karakter çok gıcık! 8

Taylan karakterine gıcık olan birçok izleyici var. Alper Saldıran, bu karakteri öyle başarılı canlandırıyor ki, izleyiciler açısından istemsizce gıcık olmamak mümkün değil. Dizinin bu haliyle devam etmesi durumunda yaz ekranının en sevilen yapımlarından birisi olacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

İzleyici yorumları çok olumlu ve Aşkın Tarifi dizisinin 3. yeni bölümü de şimdiden merakla bekleniyor. Aşkın Tarifi 3. Bölüm Fragmanı da yayında! Yeni bölümün sürprizi ise Arda Türkmen olacak. Diziye konuk olarak katılan Arda Türkmen, fragmanda ortaya çıktı.

Aşkın Tarifine bayıldık ama bir karakter çok gıcık! 9

Fırat ve Naz arasındaki çekim artıyor! Taylan’ın Naz hakkındaki planları ters tepince herkes Taylan konusunda birleşiyor. Bu durum da Fırat’ın işine geliyor. Naz da gün geçtikçe Fırat’tan daha fazla etkilenmeye başlıyor!

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle 21 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’da Kanal D’de!