Ana sayfa Dizi Haberleri Taş Kağıt Makas isimli dizi projesinde her şey güzel, tek bir şey eksik!

Taş Kağıt Makas isimli dizi projesinde her şey güzel, tek bir şey eksik!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında geçtiğimiz çarşamba akşamı yeni dizi Taş Kağıt Makas ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Kanal D’nin uzun süredir reklamlarını yaptığı, sosyal medyada da heyecan uyandıran dizinin ilk bölümünün reyting sonuçları çok merak ediliyordu.

Dizinin hem hikayesi ilginç hem de oyuncu kadrosunda çok etkili isimler bulunuyor. Ekin Koç ile Serra Arıtürk’ün yeni dizi çifti olarak öne çıktığı dizide ayrıca; Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran gibi tanınmış isimler bulunuyor.

Hikayesi de ekran başında izleyicileri etkileyecek bir proje olunca Taş Kağıt Makas’tan beklentiler yüksekti. Süper zekâ bir gencin, unutkan bir babayla birlikte verdikleri hayat mücadelesini anlatacak dizi, karakterleri ile de sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Dizinin her açıdan güzel bir görünümü varken, bu durumu bozan tek bir şey var. Bu da ilk bölüm reytinglerinin çok düşük gelmesi.

Herkes çarşamba akşamları reytinglerde denklemi değiştirmeye aday bir proje beklerken, Taş Kağıt Makas ilk bölümde ortalamanın çok altında oranlar ile kötü bir açılış gerçekleştirdi.

Oysa ki sosyal medyada yorum yapan izleyiciler çok beğendiklerini, güzel bir proje olduğunu ve çok iyi bir hikaye ile karşılaştıklarını belirten çok sayıda yorum paylaşmıştı. Ancak sosyal medyadaki bu beğeni dalgasının reytinglere yansımadığı da ortaya çıktı.

Tüm kişiler kategorisinde 15. olabilen dizi, AB grubunda günü 9. olarak tamamlarken, ABC1’de ise 14. sırada yer alabildi. Bu sonuçlar Taş Kağıt Makas dizisinin iyi bir başlangıç yapamadığını gösterse de ikinci bölümden itibaren reytinglerde ciddi bir yükseliş yaşanırsa da şaşırmamak gerekiyor.