Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Akıncı dizisinden yeni dizi İkimizin Sırrı’na transfer var!

atv’nin Akıncı dizisinden yeni dizi İkimizin Sırrı’na transfer var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 20.bölümü ile birlikte sezon finali yapan ve ikinci sezonda da yayınlanacağı duyurularak tüm hayranlarını mutlu eden Akıncı dizisinde Meryem karakterine Berrin Arısoy imza attı.

Akıncı dizisinin macerası şimdilik noktalandı ama Berrin Arısoy’un atv ekranındaki macerası bir başka diziyle devam edecek… Arısoy, İkimizin Sırrı isimli yeni diziye katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, atv ekranının yaz ayları için planladığı ve büyük de ilgi görmesi beklenen İkimizin Sırrı isimli yapımın kadrosuna katılmak için anlaşma yaptı.

Ödüllü yazarlardan Özen Yula’nın senaryosunu yazdığı yeni atv dizisi, Güney Kore dizisi Marriage Contract’ın Türk uyarlaması olacak. Üs Yapım tarafından hazırlıkları titizlikle yapılan dizinin ilk fragmanı da yayınlanmıştı. İkimizin Sırrı isimli yapımda Leyla Feray, Bestemsu Özdemir ve Aras Aydın üçlüsü başrolde buluştu.

Birçok ödülün sahibi roman ve tiyatro oyunu yazarı Özen Yula’nın hikayenin yazarı olması diziyi bir adım daha öne çıkartıyor.

1970 doğumlu olan usta oyuncu Berrin Arısoy, Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezonu ve bugüne kadar ortaya koyduğu performanslar ile de çok beğenilen bir isim… Berrin Arısoy, Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizide Meryem karakteri ile yer almıştı. İkizler Memo Can ve Çılgın Dersane Üniversitede isimli dizilerde de oyuncu bulunmuştu.

İkimizin Sırrı isimli projede Berrin Arısoy’un karakteri de merakla bekleniyor. İşte yeni atv dizisinden ilk fragman:

.