Ana sayfa Sosyal Medya Serra Arıtürk, yeni sezonun çok iddialı dizisinde kadın başrol olarak setlere geri döndü!

Serra Arıtürk, yeni sezonun çok iddialı dizisinde kadın başrol olarak setlere geri döndü!

tarafından ker_def

1991 yılında dünyaya gelen Serra Arıtürk ismini dizi hayranları 2021 yılında Aşkın Tarifi isimli dizide duymuştu. İlk kez setlere adım atan ve başarılı da bir görüntü sergileyen Serra Arıtürk, ilk projesinde başrolü paylaştığı Kadir Doğulu ile de uyumlu bir süreç geçirmişti.

Serra Arıtürk ayrıca Netflix’te yayınlanan Kulüp isimli dizide canlandırdığı Keriman karakteri ile de yine dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu yeni sezonda ekranlara Taş Kağıt Makas isimli dizi ile dönüş yapıyor.

2021 yılındaki televizyon dizisi deneyiminden 3 yıl sonra oyuncunun yeniden setlere dönüşü merakla bekleniyor.

Kanal D ekranında çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya başlayan Taş Kağıt Makas isimli dizide genç oyuncu Alev karakterini canlandırıyor.

Alev ile Umut karakterlerinin hikayesinde Serra Arıtürk ile Ekin Koç ikilisinin başrol performansı da merakla bekleniyor. İkilinin uyumu ve enerjisinin dizinin başarısına önemli bir etkisi olacaktır.

Peki Alev Dönertaş nasıl birisi? İşte karakterin detayları:

Alev, zorluklar karşısında pes etmeyen, hayatı adalet ve doğruluk üzerine kurulmuş, cesur, kararlı ve zeki bir hukuk öğrencisidir. Umut ile bir belediye otobüsünde sürpriz bir şekilde tanıştıklarında aralarında özel bir bağ oluşur.

Zaman zaman yolları ayrılsa da Umut’un adalet arayışında en büyük destekçisi olan Alev, adalet mücadelesi ve profesyonel başarılarıyla; yıllar içinde güçlü, bağımsız, kararlı bir avukata dönüşür.