Ana sayfa Dizi Haberleri Taş Kağıt Makas dizisiyle Serra Arıtürk yeniden gündem oldu!

Taş Kağıt Makas dizisiyle Serra Arıtürk yeniden gündem oldu!

tarafından ker_def

Serra Arıtürk, son dönemde Kanal D ekranında izleyicileri etkilemeye deva eden Taş Kağıt Makas isimli dizinin kadın başrolü olarak ekranda yer alıyor. 1998 yılında dünyaya gelen oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini 2021 yılında ekrana gelen Aşkın Tarifi isimli komedi dizisiyle gerçekleştirdi. Bu projede Kadir Doğulu ile iyi bir ikili olmalarının yanı sıra, Kulüp dizisinde de Keriman romünde başarısını ortaya koyan Serra Arıtürk, şimdilerde ise yepyeni bir karakter ile izleyici karşısında bulunuyor.

Kadrosunda usta oyuncuları buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisi duygusal sahneleri, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosu ile adından sıkça söz ettiriyor.

Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini üstlendiği dizide Avukat Alev Dönertaş karakterine hayat veren genç oyuncu Serra Arıtürk, Kanal D Haber’e çok özel açıklamalarda bulundu.

Kanal D’nin dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile yeniden seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu Serra Arıtürk, dizide hayat verdiği Avukat Alev’i ilk kez anlattı.

Hikâyenin kendisi kadar karakterlerin de enteresan olduğunu söyleyen Arıtürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Taş Kağıt Makas konusu, karakterleri ve yazım dili ile beni çok cezbetti. Senaryoyu okurken karakterlerin arasındaki diyalogların natürelliği, gerçek hayattaki akışı ve benzerliği benim çok hoşuma gitti. Ayrıca hikayemiz kadar karakterler de çok enteresan. O yüzden bu dizinin içinde olmak istedim.”

Canlandırdığı Alev karakterini heyecanlı, hevesli ve enerjisi çok yüksek bir karakter olarak tanımlayan Serra Arıtürk, “Alev adı gibi bir avukat. Genç, heyecanlı, enerjisi yüksek. Yaşına ve tecrübesizliğine rağmen toplumdan farklı düşünmeye çalışan, bunun dezavantajlarını ve avantajlarını da gören bir karakter” ifadelerini kullandı.

Taş Kağıt Makas dizisiyle Serra Arıtürk yeniden gündem oldu! 7

Ekin Koç’un canlandırdığı Umut karakteri ile olan ilişkisine de değinen güzel oyuncu, “Ben Umut’un hayatına bir otobüs freni ile girdim. Sonrasında beraber bir davanın peşinden gittik. Yollarımız ayrıldı ama yıllar geçtikten sonra yeniden kesişti. Alev bence Umut’un yolculuğundaki kilit karakterlerden biri” şeklinde konuştu.