Ana sayfa Sinema Aslı Bekiroğlu yeni projesinin heyecanını yaşıyor!

Aslı Bekiroğlu yeni projesinin heyecanını yaşıyor!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği “Bandırma Füze Kulübü” için basın bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yaşanmış bir hikayenin anlatılacağı projede dikkat çeken bir oyuncu kadrosu oluşturuldu.

Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Erkan Kolçak Köstendil, Atay Yıldız, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Altan Erkekli ve Alican Yücesoy başrolleri paylaşıyor.

Uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yapacak olan Aslı Bekiroğlu da bir hayli heyecanlı… Oyuncu, yaptığı açıklamada hem böyle bir ekipte hem de yaşanmış bir hikayede bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Bekiroğlu, “Gençlere ümit olacağından şüphem yok. Çok heyecanlıyım, içim pır pır” diye konuştu. Uzaya çıkmak gibi bir derdi olmadığını ama uzaylılara inandığını belirten ünlü oyuncu, ilk dövmesinin de uzaylı dövmesi olduğunu söyledi.

Müziklerini Yıldıray Gürgen’in yapacağı filmin senaryosunu ise Mert Dikmen, Mustafa Uslu ve Ayberk Olgay kaleme aldı. 10 Kasım 2021’de çekimlerine Mudanya’da başlanacak filmin önümüzdeki yıl baharında vizyona girmesi planlanıyor.