Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisinin pozlarına ilginç yorum!..

Oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisinin pozlarına ilginç yorum!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Son dönemin dikkat çekici isimlerinden Aslı Bekiroğlu en büyük çıkışını Benim Küçük Yalanım dizisiyle yaptı.

Son dönemde, Bandırma Füze Kulübü adlı sinema filmiyle beyaz perdede hayranlarıyla buluşan oyuncu, sosyal medyayı da aktif kullanan isimlerden biri.

16 Kasım 1995 doğumlu oyuncu doğum günü pozlarını  instagram hesabında paylaştı. Bir süredir DJ  Tayfun Karaduman ile aşk yaşayan güzel oyuncu sosyal medyada sevgilisiyle pozlarını yayınladı.

Oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisinin pozlarına ilginç yorum!.. 8

Instagram’da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan oyuncunun hayranları fotoğrafların altına; ‘Benim aşka olan inancımı yeşertmeye ne hakkınız var” ve “Mutlu yıllar” gibi yorumlarda bulundular. Aslı Bekiroğlu’nun fotoğraflarına, “Birbirinize çok benziyorsunuz” gibi ilginç yorumlar da yapıldı.

Oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisinin pozlarına ilginç yorum!.. 9

2006-2011 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp Bölümünde arp ve solfej eğitimi alan Aslı Bekiroğlu ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşadı. Oyuncu, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Yol Arkadaşım ve Jet Sosyete gibi iddialı pek çok yapımda rol aldı.

Oyuncu geçtiğimiz yaz ise ekranlara bir komedi programı ile geldi. Seyircileri eğlendirmeyi amaçlayan, Demet Akbağ’ın başında bulunduğu Güldürme Beni isimli programda Aslı Bekiroğlu da yarışmacılar arasında bulunuyordu.  Oyuncu, ünlü isimlerle birlikte Demet Akbağ’ın talimatlarını yerine getirdi.