Ana sayfa Sinema Aslı Bekiroğlu, Veda Partisi filmindeki rolünden çok etkilendi!

Aslı Bekiroğlu, Veda Partisi filmindeki rolünden çok etkilendi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, Veda Partisi isimli sinema filminde kariyeri için önemli adımlar attı.

Aslı Bekiroğlu, Kanyon’da gerçekleşen basın toplantısında set ortamının çok keyifli geçtiğini anlattı.

Oyuncu, daha önce oynadığı rollerden çok farklı bir karakteri canlandırdığını belirterek, “Bugüne kadar oynadığım karakterlere ve kendime de ters bir karakteri canlandırdım. Hiçbir şey beğenmeyen birini oynadım. Somurtmak benim için kolay bir şey değil. O yüzden yapabildim mi, onu da merak ediyorum” açıklamasını yaptı.

Katıldığı bir YouTube programında hoşlandığı erkek tiplerini tarif ederken “Barzo, dağ ayısı olacak” sözleriyle magazin gündemine oturan Bekiroğlu, bu yüzden çok linç edildiğinden yakındı.

Yanlış anlaşıldığını belirten ünlü oyuncu şu açıklamayı yaptı: “Kastım o değildi. Programda şakalaşırken sadece o kısmı alınca kötü gözükmüş herhalde. Espriyle söylenmiş bir söz. Orada demek istediğim, günümüzde erkekler süslü, ben ise eski usul, daha değer veren, iyi karakterli erkeklerden hoşlandığımı söylemek istedim. Yanlış kelimeleri seçmişim. Bugüne kadar hiçbir erkek arkadaşım barzo değildi. Çok içten ve samimi bir şey söyledim. Onu en kötü yerinden alıp yerin dibine sokuyorlar. Ama çok da önemsemiyorum.”