Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal’ın yeniden setlere döneceği iddiası doğru mu?

Sinem Kobal’ın yeniden setlere döneceği iddiası doğru mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinem Kobal ile eşi Kenan İmirzalıoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Birlikte hoş pozlar veren ikili, adeta mutluluk saçtı.

2020 yılının Ekim ayında kızı Lalin’i dünyaya getiren Sinem Kobal’ın yeni bir projede yer alabileceğine yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Oyuncu, “Bir şey olduğu zaman ben zaten onu paylaşıyorum. Şu an için paylaşabileceğim bir şey yok” diye konuştu.

Rol tercihi yaparken daha çok senaryoya bakarak karar verdiğini anlatan Sinem Kobal, anlatmak istediği bir hikaye olduğu zaman heyecanlandığını dile getirdi.

Dijital veya televizyon dizisi ayrımı yapmadığını anlatan oyuncu, artık dijital işlerin de bu kadar sık gündeme gelmesinden de memnun olduğunu ifade etti.

Sinem Kobal'ın yeniden setlere döneceği iddiası doğru mu? 1

2001 yılından itibaren dizilerde yer almaya başlayan oyuncu, ergenlik döneminde Dadı dizisinde Dilara olarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Lise Defteri, Hürrem Sultan, Nefes Nefese, Selena, Küçük Sırlar, Mor Menekşeler, Gönül Dağı, Analar Anneler ve Yüz Yüze isimli dizilerde rol aldı.

Oyuncu en son 2017 yılında setlerde yer almıştı. Son 5 yıldır herhangi bir projede bulunmayan Sinem Kobal hayranları merakla yeni bir dizide yer almasını arzu ediyor. Ancak oyuncunun henüz anlaştığı bir yapım yok.