Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşk Mantık İntikam’dan sonra Anıl Altan setlere döndü! Aslı Bekiroğlu da yine dizilerde yok!

Aşk Mantık İntikam’dan sonra Anıl Altan setlere döndü! Aslı Bekiroğlu da yine dizilerde yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir dizilerde rol almayan Anıl Altan, geçen sezon Aşk Mantık İntikam projesine katılmış ve bir süre hikayenin içinde yer almıştı. Oyuncu, 2023 yılında ise dizi yerine sinema filmi tercihi yaptı. Anıl Altan, çekimleri Çanakale’de başlayan Hayatımız Roman isimli sinema filmi için ter dökmeye başladı.

Roman halkının hayatını anlatan ve izleyenlere farklı duygular yaşatacak projede Anıl Altan’ı Nihat karakterinde izleyeceksiniz. Yönetmenliğini Savaş Sancak’ın üstlendiği dizide oyuncu, çok farklı bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Aslı Bekiroğlu da proje kadın başrol olarak yer alıyor. Son dönemde diziler yerine sinema filmlerini tercih eden Aslı Bekiroğlu, en son Yetiş Zeynep ve Var Bunlar isimli dijital dizilerde yer almıştı. Oyuncunun televizyondaki en son dizisi ise 2019’da yayınlanan Benim Tatlı Yalanım idi.

Roman halkının yaşadığı zorlukları kendilerine özgün naifliği ile atlatmaya çalışacak olan filmde, bir roman mahallesine mecburen yolu düşen Nihat karakterinin hikayesi herkesi etkileyecek.

Hayatımız Roman isimli filmin ekibi 4 hafta boyunca Lapseki ilçesinde çalışacak. Anıl Altan’ın ise bu yıl başka projelerle de hayranlarının karşısında olması bekleniyor.