Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmanı dizisinin kalitesini yükseltti!

Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmanı dizisinin kalitesini yükseltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi ikinci sezonu ile salı akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin ekibine ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz katıldı. Geçen sezon Kırmızı Oda isimli dizide konuk oyuncu olarak yer alan Aslıhan Gürbüz, uzun süre sonra yeniden setlere dönmüştü.

Masumlar Apartmanı dizisinin bir fanı olduğunu zaten sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sergileyen Aslıhan Gürbüz, 47. bölüm itibariyle de hikayeye katılarak tüm hayranları sevindirdi. Oyuncu, kalitesini daha ilk sahneleriyle birlikte sergiledi.

TRT1’in salı akşamları birincilikler alan dizisinin kalitesini artıran bir Aslıhan Gürbüz performansı görmek, izleyicileri de çok memnun etti. Han ile Ceylan karakterleri hikayenin gelecek bölümlerinin daha da ilginç olmasını sağlayacak.

Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmanı dizisinin kalitesini yükseltti! 8

Han ve Ceylan’ın geçmişte kalan tutku dolu ve dikenli aşkları yeniden alevlenecek. Ceylan’ın gelişi ile birlikte Han karakteri allak bullak olacak. Geçmişin gizemli anıları da bir bir Han’ın üzerinden izleyicilerin karşısına çıkartılacak.

Aslıhan Gürbüz daha ilk bölümde izleyicileri kendisine hayran bıraktı. Sosyal medyada da dizinin sevenleri tarafından oyuncuya büyük bir ilgi vardı.

Dizinin eski havasını yeniden yakaladığını belirten hayranlar, Aslıhan Gürbüz’ün de kaliteli bir isim olduğunu ve bunu da sahnelerde gösterdiğini düşünüyor.

Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmanı dizisinin kalitesini yükseltti! 9

Birkan Sokullu ile Aslıhan Gürbüz ikilisi de yeni dizi çifti olarak hemen öne çıktı. Sosyal medyada Masumlar Apartmanı dizisi daha çok öne çıkmaya ve daha yüksek etkileşimler almaya da başladı.

TRT1 dizisinin ilerleyen haftalardaki bölümleri artık çok daha dikkat çekici ve yeniliklerle dolu olacak. Bu durum da izleyicilerin heyecanının artmasına neden oldu. Dizinin reytinglerine de bu durumun olumlu şekilde yansıması bekleniyor.