Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kardeşlerim dizisinde şoke eden ayrılık kararı!

atv’nin Kardeşlerim dizisinde şoke eden ayrılık kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi başarılı bir ikinci sezon performansı ortaya koyuyor. Tecrübeli oyuncular ile genç isimleri aynı sette yer aldığı ve hikayenin de çok sevildiği bir yapım olması dizinin geniş bir izleyici kitlesine hitap etmesini sağladı.

Kardeşlerim, Gönül Dağı dizisi ile reytinglerde birincilik mücadelesi yapıyor. atv’nin sevilen dizisinde izleyicileri çok üzen bir ayrılık yaşanacak. Dizide Kadir karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı’nın hikayeden ayrılacağı ortaya çıktı.

Dizinin fragmanında Kadir’in öldüğüne yönelik verilen mesaja izleyiciler inanmak istememişti. Başrol oyuncusunun ayrılmasını kimse beklemiyordu. Ancak gelişmeler farklı seyretti. Senaristler ayrılık hikayesi yazdı. Kadir karakteri diziye veda ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Halit Özgür Sarı, 29. bölüm itibari ile diziden ayrılacak. Gül Abus Semerci’nin hikayesini yazdığı Kardeşlerim dizisinde bu ayrılık tüm izleyenleri üzecek.

Akif’in babasının katili olduğunu öğrenen Kadir, ondan hesap sormak isteyecek. Ancak bu durum hikayede büyük bir trajedinin yaşanmasına da neden olacak. Kadir karakterinin nasıl öleceği konusu da izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

20 Kasım Cumartesi akşamı atv ekranında dizi hayranları Kadir’in ölümü ile büyük bir hüzün yaşayacak. Halit Özgür Sarı ise sergilediği iyi performans ile diziye kattığı değer ile hep hatırlanacaktır.