Ana sayfa Sosyal Medya Ata Demirer kaza geçirdi. Ünlü komedyenin sağlık durumu nasıl?

Ata Demirer kaza geçirdi. Ünlü komedyenin sağlık durumu nasıl?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü komedyen Ata Demirer Bozcaada’daki evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Demirer, kaza sonrası ayak bileğinden ameliyat oldu.

Mayıs ayında yeni filmi ‘Bursa Bülbülü’ için hazırlık yaptığını duyuran Ata Demirer, kaza nedeniyle filmin çekimlerini ertelediklerini instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Ata Demirer kaza geçirdi. Ünlü komedyenin sağlık durumu nasıl? 8

Hastaneden fotoğrafını paylaşan Ata Demirer paylaşımının altına, “Sevgili dostlar, talihsiz bir ev kazası sonucu ayak bileğimden bir operasyon geçirmek durumunda kaldım. Operasyon gayet başarılı geçti iyiyim. Maalesef bu durum bizi sonbaharda çekmeyi planladığımız “ BURSA BÜLBÜLÜ “ filmimizin setini ileri bir tarihe ertelemek zorunda bıraktı Sağlıklı günlerde kavuşmak üzere.” yazdı.

Ata Demirer kaza geçirdi. Ünlü komedyenin sağlık durumu nasıl? 9

Ata Demirer ‘Bursa Bülbülü’nün senaryosunu bitirdiğini geçtiğimiz aylarda instagram hesabından yaptığı bu paylaşımla duyurmuştu. Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yapacağı film, 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesini anlatacak. Filmin konusuyla ilgili ayrıntılı bir bilgi yok. Ancak Bursa’da doğan, çocukluk ve gençlik dönemi 80’li yıllarda geçen oyuncunun film için geçmişine dair anılardan yola çıktığını tahmin etmek çok zor değil. Hülya Koçyiğit’in ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk olan Ata Demirer, burada, filmin hikayesini pandemi döneminde yazdığını söylemişti.