Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ata Demirer’in 30 kilo vermesinin sırrı sonunda ortaya çıktı!

Ata Demirer’in 30 kilo vermesinin sırrı sonunda ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ata Demirer, 2,5 yıl boyunca azimle çalıştı ve sonunda 30 kilo vermeyi başardı. Çeşitli söylentiler oyuncunun mide ameliyatı yaptırarak bu şekilde kilo verdiğine yönelik olsa da, bu durum doğru değil.

Ata Demirer, NTV’de yayınlanan Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu programa katıldı ve kilo vermesi ile ilgili gerçekleri açıkladı.

Ata Demirer, bu konuda şunları söyledi: “30 kilo vermiş durumdayım. Sağda solda okuyorum, yok bağırsaklarını yıkattı, yok mide ameliyatı oldu. İzleyenler bilsin ki glisemik endeksim bozuktu, insülin direncim vardı, düzgün beslendim, spor yaptım. Bir anda da kilo vermedim, 2 buçuk yıl sürdü kilo vermem.”

Çok beğeni toplayan Bursa Bülbülü isimli sinema filmini neden yaptığı konusunda da samimi açıklamalarda bulunan Ata Demirer, “Ben, Bursa Bülbülü’nü tamamen o giden yıllarım için yaptım. 10-20 arası Bursa, müzisyen olmak isteyen Ata’nın etrafındaki büyük abilerini seyredişi, onların olmayacak insanlara aşık olup perişan hallere gelmeleri, dönemin rahatlığı, bol iletişimi… Kendime hediye yapayım dedim, 70 yaşında şu filmi koyayım izleyeyim, illa eski albümleri karıştırmaya gerek yok. Benim gibi insanlar da sever dedim, herkes bir şey buldu kendinden” açıklamasında bulundu.