Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Camdaki Kız’ dizisinin Muzaffer’i Enis Arıkan, kariyerinde olduğu noktadan memnun mu?

‘Camdaki Kız’ dizisinin Muzaffer’i Enis Arıkan, kariyerinde olduğu noktadan memnun mu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin çok izlenen dizisi ‘Camdaki Kız’da ‘Muzaffer’ rolüne hayat veren Enis Arıkan, Fox TV’de Çağla Şikel’in sunduğu ‘Çağla ile Yeni Bir Gün’ programının yeni sezonunun ilk bölümüne konuk olarak katıldı.

Programda Çağla Şikel’e çok özel açıklamalarda bulunan Enis Arıkan,  mutlu bir çocukluk geçirdiğini söyleyerek, “Bizim ailemizde kavga gürültü olmazdı, annemle babam buna çok dikkat ederdi. Babamı erken bir yaşta, 53 yaşındayken kalp krizinden dolayı kaybettik. Babamın vefatından sonra, annem ve ablam birbirimize kenetlenerek hayatımıza devam ettik” dedi.

'Camdaki Kız’ dizisinin Muzaffer’i Enis Arıkan, kariyerinde olduğu noktadan memnun mu? 9

Peki Enis Arıkan’ın hayatında sosyal medya ne ifade ediyor? Oyuncu bu konuyla ilgili olarak, sosyal medyada göründüğüm kadar mutlu olmam mümkün değil, canım sıkkın olduğunda bir story koyup mutlu oluyorum,  sosyal medya benim için bir nevi oyalanma, yalnızlığımı giderme alanı” açıklamasını yaptı. Kariyerinde tam istediği noktada olduğunu söyleyen Enis Arıkan, “Tam istediğim hayatı yaşıyorum ama hayallerime çok geç ulaştım, hep bir kaç alanın içinde yer almayı istemiştim, hepsinden ayrı zevk alıyorum ama tiyatro sahnesi kendimi en rahat hissettiğim alan” dedi.

'Camdaki Kız’ dizisinin Muzaffer’i Enis Arıkan, kariyerinde olduğu noktadan memnun mu? 10

21 yıllık arkadaşı Şebnem Bozok’lunun ise oyuncunun hayatında ayrı bir yeri var. Enis Arıkan, “Bugün burdaysam Şebnem Bozoklu sayesindedir dedi. 17-18 yaşlarındayken bir tiyatro oyununun seçmelerinde, Şebnem Bozoklu ile tanıştığını ve hayatının değiştiğini anlatan Arıkan, “Şebnem seçmelerine gittiğim oyunda yardımcı yönetmendi, oyuna beni seçti ve kendime güvenmememe rağmen benim içimde ki cevheri keşfetti. Beni konservatuvara Şebnem Bozoklu hazırladı, onun sayesinde oyuncu oldum” dedi.

'Camdaki Kız’ dizisinin Muzaffer’i Enis Arıkan, kariyerinde olduğu noktadan memnun mu? 11

Kolay ağlarım her şeyden etkilenirim, sulu gözlüyümdür ancak kolay küsmem diyen Enis Arıkan programda, yemek yemeyi çok sevdiğini, beslenmesine çok dikkat etmediğini, spor yapmayı ise hiç sevmediğini anlattı. Oyuncu program da yaprak sarma dolma da sardı.