Ana sayfa Dizi Haberleri Atiye dizisinde herkesi hayrete düşüren sahne!

Atiye dizisinde herkesi hayrete düşüren sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Neflix’te Atiye dizisinin 3. sezonu yayınlandı. Dizi hayranları yine çok başarılı bir 8 bölüm izlediklerini belirten yorumlar yaptı. Atiye efsanesi de 3 sezon ile tamamlandı ve toplamda da 24 bölüm yayınlanmış oldu. Dünyanın birçok ülkesinde de ilgi gören Atiye dizisinde Beren Saat ile Mehmet Günsür başrolde yer aldı.

Atiye dizisinin 3. sezonu ile ilgili birçok olumlu ve olumsuz yorum yapan dizi hayranları, sosyal medyada binlerce mesaj yayınladı. Atiye’nin 3. sezon performansı genel anlamda beğenildi. Hatta ilk iki sezona göre final sezonunun çok daha başarılı olduğuna yönelik olarak ortak bir görüş de vardı.

Dizinin final sezonundaki öpüşme sürprizi de hem magazin gündemine geldi hem de dizi hayranları bu sahneyi konuştu.

Atiye dizisinde herkesi hayrete düşüren sahne! 8

Beren Saat ile Mehmet Günsür ikilisinin başarılı performansları da dikkatlerden kaçmadı.Atiye karakteri kıyameti durdurmak adına kendi kızı Aden’i öldürdü ve bu şoke eden bir sahne olarak hafızalarda yer edindi.

Magazin gündemine ise Atiye ile Mehmet Günsür’ün hayat verdiği Erhan karakterlerinin öpüşmesi damga vurdu. Hem basında hem de sosyal platformlarda bu sahne de konuşuldu.

Atiye dizisinde herkesi hayrete düşüren sahne! 9

Dizide dünyayı kurtarmak gibi bir yükü omuzlayan Atiye ile Erhan kendilerini yeni bir yolculuğun içinde buldu. Dizi hayranları da Atiye’nin kızını öldürmek durumunda kaldığı sahne ile büyük bir şaşkınlık yaşadı.