Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk-ı Memnu dizisi klasiği bu yaz döneminde de tekrarlanacak

Aşk-ı Memnu dizisi klasiği bu yaz döneminde de tekrarlanacak

tarafından ker_def

Bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisinin üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen hala Kanal D tarafından tekrarı yayınlanan bir proje olması dikkat çekici bir durum.

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya’nın rol aldığı dizinin yurt dışında da önemli başarılar kazandığını söylemek gerekiyor.

Yayına geldiği her dönemde adından söz ettiren fenomen dizi “Aşk-ı Memnu” aradan 13 yıl geçmesine rağmen unutulmayan diziler arasında yerini koruyor.

İki sezon devam eden ve 79 bölüm süren Aşkı Memnu dizisinin 24 Haziran 2010’da yayınlanan final bölümünde Beren Saat’in canlandırdığı Bihter Ziyagil karakteri, acı bir şekilde ölmüştü.

Bihter Ziyagil karakterinin ölüm yıl dönümü sevenleri tarafından 13. yıl dönümünde de unutulmadı, Twitter’da #bihterziyagil hashtagiyle TT oldu ve binlerce paylaşım yapıldı.

Aşk-ı Memnu tekrar bölümleriyle 3 Temmuz Pazartesi Kanal D’de yeniden izleyicilerle buluşacak. Hemen her yıl Kanal D artık klasik bir şekilde diziyi ekrana taşıyor ve yine izleyiciler diziye ilgi göstermeyi sürdürüyor.