Ana sayfa Sosyal Medya Mehmet Günsür, Türk dizi sektörünün başarıları ile gurur duyuyor!

Mehmet Günsür, Türk dizi sektörünün başarıları ile gurur duyuyor!

tarafından ker_def

Türk dizilerinin dünyanın birçok ülkesinde yayınlanması, ABD’den sonra en çok satış yapan ülkenin Türkiye olması önemli bir başarı. Bu başarıda yapımcılardan, senaristlere, oyunculara ve sette çalışanlara kadar tüm sektörün büyük payı bulunuyor.

Türk dizilerinin bu kadar güçlü şekilde dünyanın dört bir yanında gündeme gelmesi de sektördeki herkesi gururlandırıyor.

Mehmet Günsür de bu başarıda pay sahibi olan isimlerden birisi ve İtalya’da yaşayan oyuncu için yurt dışında övgü dolu sözler duymak da ayrı bir keyif oluyordur.

48 yaşındaki oyuncu Türk dizilerinin bu başarısı için şu değerlendirmeyi yaptı: “Her şeyin bir sırası var, her çağın yeni heyecanları var. Türk dizi sektörü de çok büyük yollar katetti. Kalite yükseldikçe başka kültürlerin de dikkatini çekiyor. Yurt dışında yaşadığım için maalesef dizileri takip edemiyorum, pek de televizyon seyredemiyorum. Genelde film, belgesel seyretmeyi seviyorum, illa televizyon seyredeceksem internetten açıyorum. Evde öyle bir televizyon durumu yok.”

Kül filminde yer aldıktan sonra bir süredir projelerde göremediğimiz Mehmet Günsür, seçici davranan oyunculardan ve kendisine gelen teklifleri değerlendirme aşamasında bulunuyor.

Ünlü oyuncu görüştüğü bazı projeler olduğunu ve yeniden dizilere dönmek istediğini de söyledi.