Ana sayfa Sosyal Medya atv final kararından dönmüyor ama Maraşlı dizisi ödüllere doymuyor!

atv final kararından dönmüyor ama Maraşlı dizisi ödüllere doymuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranı olmasına rağmen yine de iyi sayılabilecek reytingler almaya devam eden, günü değişmesine rağmen takipçilerinin desteğini sürdürdüğü dizinin adı Maraşlı… atv ekranında artık salı günleri yayınlanmakta olan Maraşlı dizisinin finaline çok az kaldı. Dizi 26.bölümü ile birlikte hayranlarına veda edecek.

Sosyal medyada son dönemin en çok öne çıkan yapımı konumundaki Maraşlı, hikayesi ve oyunculuk performansları ile çok ilgi görüyor… Dizinin başrollerinde yer alan Alina Boz ve Burak Deniz uyumu da beğenildi ve sosyal medyada milyonlarca etkileşim alan bir ikili oluştu.

Maraşlı dizisinin final kararını hayranları hala kabullenemedi ama gerçekler ortada. Atv, 2 bölüm sonra diziyi bitiriyor. Ancak yapıma olan izleyici ilgisi 3 ödülün de gelmesini sağladı.

atv final kararından dönmüyor ama Maraşlı dizisi ödüllere doymuyor! 9

“Şehrin En İyi Markaları” ödüllerinde hem Maraşlı dizisi yılın en iyi dizisi seçildi hem de başrol oyuncuları ödüllendirildi. Alina Boz, “yılın en iyi kadın oyuncu” ödülüne layık bulundu. Burak Deniz ise “yılın en iyi erkek oyuncusu” ödülü kazandı.

atv final kararından dönmüyor ama Maraşlı dizisi ödüllere doymuyor! 10

Maraşlı dizisinin finaline doğru adım adım gidilirken bu ödüller sevinç kaynağı olsa bile, yine de izleyicilerin içinde bir burukluk var. “Maraşlı neden ikinci sezonda da devam etmiyor?” diye soran dizi hayranları, atv’nin dikkatini çekmeyi başaramadı.

atv final kararından dönmüyor ama Maraşlı dizisi ödüllere doymuyor! 11