Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara final yapsın ama izleyicinin şu talebi de dikkate alınsın!

Menajerimi Ara final yapsın ama izleyicinin şu talebi de dikkate alınsın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan ve Ay Yapım imzasını taşıyan Menajerimi Ara, sezonun en farklı ve eğlenceli yapımlarından birisi oldu. Düşük gelen reytinglerine rağmen Star TV’nin uzun süredir diziyi sürdürmesi de önemli bir gelişme. Bütçesinin düşük olması ve gelen reklamların da durumu kurtarması, dizinin ayakta kalmasını sağlamıştı.

Ancak Menajerimi Ara dizisi için final kararı da duyuruldu. 43 bölümü yayınlanan dizinin 2 bölüm sonra yani 45. bölümde izleyicilerine veda edeceği resmen duyuruldu. Menajerimi Ara dizisinin sosyal medya hesaplarından yapılan bu final açıklaması sonrasında ise hayranların bir isteği var.

Dizinin finalinin iyi olmasını isteyen ve hikayenin öylece ortada kalmaması için dizi hayranları 47. bölüme kadar devam etmesi yönünde sosyal medyada organize oldu. Amaçlarını daha iyi bir final izlemek olarak ifade eden dizi hayranları, çeşitli hashtagler üzerinden dizinin 2 bölüm daha uzatılması yönünde taleplerini dile getiriyor.

Menajerimi Ara final yapsın ama izleyicinin şu talebi de dikkate alınsın! 7

Sosyal medyada Menajerimi Ara dizi hayranlarının etkinliği bir hayli fazla. Ay Yapım ve Star TV, bu isteği dikkate alır mı bilinmez ancak tüm ekibin 45. bölümde final olacağını düşünerek düzen kurduğunu da hatırlamak lazım. Bakalım izleyicilerin bu talebi yerine getirilecek mi?

Menajerimi Ara dizisinin 44. yeni bölümü de merakla bekleniyor. Barış ve Dicle karakterlerinin ayrı düşmesinden rahatsız olan dizi hayranları son 2 bölümde bu dizi çiftinden güzel haberler bekliyor.

İşte Menajerimi Ara dizisinin 4 Temmuz Pazar günü yayınlanacak olan 44. bölüm fragmanı: