Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisi öyle bir geri döndü ki, hayranların itirazları yükseldi!

Kefaret dizisi öyle bir geri döndü ki, hayranların itirazları yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gün değişikliği yaşayan Kefaret dizisi artık Pazar günleri yayınlanmıyor. Fox TV’nin aldığı karar ile artık diziyi perşembe akşamları izleyebileceksiniz. Dün akşam dizinin 32.bölümü ekrandaki yerini aldı. Bir haftalık aradan sonra yeniden dizilerine kavuşan hayranlar bu durumdan memnun.

Perşembe günlerine alınma konusu izleyici ilgisinin artmasını sağlamak olarak açıklanabilir.Zaten yaz ekranında izleyicileri sayısı azaldı. Hafta sonları ise izleyen sayısı daha da düşüyor. Fox TV ise kış sezonunun iddialı dizisi olan Kefaret’i yaz günlerinde de sürdürmek için hafta içine almayı tercih etti.

Dizi ekrana döndü ama Zeynep ile Sinan karakterlerinin yine birbirlerinden uzaklaşmasına hayranlar itiraz etti. Şimdiye kadar hikayesi ile başarı elde eden ve izleyicilerin senaryoyu çok beğenmesi ile kendine güç bulan Kefaret, zaman zaman böyle eleştiriler alıyor. “Zeynep ile Sinan’ı iyice ayırdınız. Sıktınız iyice, böyle kötü gidecekse final yapılsın daha iyi” diye yorum bırakan bazı Kefaret hayranları, senaryoya itirazlarda bulunuyor.

Fulya hikayesinin abartıldığı ve Ahmet – Sinan – Zeynep üçlüsünün daha çok öne çıkartılması gerektiğini belirten bazı dizi hayranları da itirazlarda bulunuyor. Müziklerin yoğun ve yüksek şekilde kullanılmasının diyalogların anlaşılmasını zorlaştırdığı eleştirileri de geldi.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin 33. bölümü de 8 Temmuz Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.