Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’de bir dizi daha final yaparak veda ediyor!

atv’de bir dizi daha final yaparak veda ediyor!

tarafından ker_def

atv ekranlarında Maraşlı dizisinin final bölümü bu akşam yayınlanacak ve bir dizi daha ekranlara veda etmiş olacak. Alina Boz ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi geniş bir izleyici grubunu etkiledi. Bir dönem reytingleri çok iyi gelen dizi, sonrasında düşüşler de yaşamıştı.

Genel olarak hikayesi ve oyunculuk performansları çok beğenilen dizinin 26. ve final bölümü bu akşam ekrandaki yerini alacak.Maraşlı dizi uzasın diye çok uğraşan dizi hayranları ne yazık ki sosyal medyada yaptıkları baskıdan sonuç alamadılar. Dizinin final bölümünde neler yaşanacağı de merak ediliyor. Bazı detaylar ortaya çıktı.

atv'de bir dizi daha final yaparak veda ediyor! 7

İki kimliği arasında sıkışan Maraşlı, hastaneden kaçarak Mahur’u doğduğu eve götürecek. Annesi, babası ve kaybettiği kardeşi İsmail’i, Mahur’a anlatan Maraşlı, duygu patlaması yaşayacak. Maraşlı; Mahur ile yeni bir hayata başlamadan önce Hurdacı’dan kardeşi ve kızının intikamını almak isteyecek. Sürprizlerle dolu bölümde Maraşlı ve Mahur’u bekleyen sürpriz son bu akşam ATV’de ekrana gelecek.

Yapımını ‘’TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı” bu akşam yayınlanacak büyük final bölümüyle hafızalarda iz bırakacak.

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur ve Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği “Maraşlı” saat 20:00’de ATV’de…