Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisi reytinglerde birincilik mutluluğu yaşıyor!

Kalp Yarası dizisi reytinglerde birincilik mutluluğu yaşıyor!

tarafından ker_def

atv’nin Pazartesi akşamları ekranlara getirdiği, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyan, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu yeni dizisi “Kalp Yarası” üçüncü bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı.

Dizi aldığı reytinglerle Tüm Kişiler kategorisinde zirveye yerleşti. Kalp Yarası’nın yeni bölümü, tüm kişiler kategorisinde günün en iyi reytinglerini alarak birinci oldu. Dizinin AB ve ABC1 kategorilerinde de ikinci sırada yer alması önemli bir başarıydı. Pazartesi akşamlarına damgasını vurmaya başlayan dizi, ilk 3 bölümü ile önemli bir başarı da kazanmış oldu. İzleyici ilgisini hem de dram yapımıyla ve yaz ekranında kazanmak o kadar da kolay bir iş değil. Kalp Yarası şimdi 19 Temmuz pazartesi akşamı yayınlanacak olan 4. bölümü ile merakla bekleniyor. İşte yeni bölümden ilk fragman:

Kalp Yarası, güçlü oyuncu kadrosu, eşsiz mekanları ve çarpıcı öyküsü ile pazartesi akşamına damgasını vururken, #KalpYarası etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu. Ferit, Ayşe’yi hastaneye götürmek isterken karşısında Yaman’ı bulur. Yaman eğer hastaneye giderlerse adli işlem yapılacağı ve Hande’nin başının belaya gireceğini söyler ancak Ferit’i durdurmayı başaramadı. Yaşananlara tanık olan Bahtiyar ise Adnan’a haber verdi.

Yaman, Hande’yi yalnız bırakmazken, Ayşe’nin durumunu öğrenmek isteyen Hande büyük bir korkuyla hastaneye gitti ancak polisler tarafından gözaltına alındı. Hüseyin’in öfkesini Adnan’a kusması pahalıya mal oldu. Hande’yi ihbar eden Adnan oldu. Polislerin Hande’yi ifadesini almak üzere karakola götürmesi ile ortalık iyice karıştı.

Hande’nin geleceği şimdi Ayşe’nin iki dudağının arasındaydı. Ayşe’nin polise ne anlatacağı merak konusuydu. Ayşe bir kez daha herkesi şaşırtarak Hande’den şikayetçi olmadı. Azade ortalık daha fazla karışmadan Antakya’dan gitmesi için Ayşe’ye para teklif etti. Zümrüt ise her şeyi bildiği için öfkesini Yaman’dan çıkardı. Yaman iyice hırslandı ve İhsan’ın karanlık işlerine dahil oldu.

Ayşe’nin kolay kolay gitmeyeceğini anlayan Azade, Ayşe’nin dolabını baştan aşağı değiştirdi. Genç kızın tüm kıyafetlerini çöpe atması Ayşe’nin bam teline dokundu ve Azade’ye tepkisi bu sefer daha sert oldu.

Kalp Yarası dizisi reytinglerde birincilik mutluluğu yaşıyor! 7

Hüseyin’in ortaklığı bitirmesi beklenirken bir anda ortaklığa devam kararı alması şaşkınlık yarattı. Hüseyin, işle ilgili tüm yetkilerini Hande’ye devretti.

Ferit, Ayşe’nin huzurlu olması için elinden geleni yapsa da Azade’yi bir türlü durduramadı. Ayşe’nin Müge ile evde pizza yemesiyle konakta ipler iyice gerildi. Dinmek bilmeyen öfkesiyle Azade, Ayşe’nin karanfilini alıp fırlattı.

Ne yaptıysa Ayşe’yi annesinden koruyamayan Ferit, daha fazla zarar görmemesi için anlaşmayı iptal edip Ayşe’nin İstanbul’a dönmesine karar verdi.

Babasının yoğun bakımda bile Ferit’i savunması Yaman’ı önemli bir eşiğe getirdi. Yaman öfkesi ve hıncı yüzünden babasının ölümüne seyirci kaldı.

Ferit ve Ayşe’nin ayrılık kararıyla istediğini elde eden Azade’nin sevinci fazla uzun sürmedi. Antakya’ya geldiğinden beri içinde bir şeylerin değiştiğinin farkında olan Ayşe, en son Ferit’in konuşmalarını duyunca elindeki bavulu bırakıp “Kocamı bırakıp hiçbir yere gitmeyeceğim. Bunu kabullenirseniz sevinirim, etmezseniz de sonuna kadar savaşmaya hazırım” diyerek konak halkını şoke etti.

‘Kalp Yarası’ atv ekranında pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam edecek.