Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya’ya yeni dizisinde bomba gibi partner!

Serenay Sarıkaya’ya yeni dizisinde bomba gibi partner!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya uzun zaman sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapıyor. Şahmeran isimli Netflix dizisinde başrolde yer alacak olan oyuncu, geçtiğimiz hafta Bergen filminde yer almayacağını açıklamıştı.

Geçen yıldan bu yana üzerine çalıştığı Bergen projesinden, programının çakışması nedeniyle ayrıldığını açıklayan Serenay Sarıkaya’nın şu anda belli olan tek projesi Şahmeran isimli dizi. Tims&B Productions tarafından bir süredir hazırlıkları süren dizi Netflix için çekiliyor.

Serenay Sarıkaya ile Barış Arduç’un Şahmeran dizisinde başrolde yer alması bekleniyordu. Ancak Barış Arduç, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden gelen Sultan Alparslan rolü için Şahmeran projesinden ayrıldı… Bu sefer ise Seranay Sarıkaya’nın partneri olarak Burak Deniz ismi ortaya atıldı.

atv’de yayınlanan Maraşlı dizisi için final kararı alınmasının ardından yapımcı firmanın Burak Deniz ile temasa geçtiğini gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Adana’da yaz sonunda çekimleri başlayacak olan diziden gelen teklifi kabul eder ise Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz çiftini göreceksiniz.

Pınar Bulut’un hikayesini yazdığı Şahmeran dizisinin yönetmen koltuğunda Umur Turagay yer alacak. Büyük bir hazırlık süreci ile gelen projenin çok etkileyici bir dizi olması bekleniyor.

Bakalım Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya buluşması yaşanacak mı?