Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin en çok merak edilen yeni dizisi!

atv’nin en çok merak edilen yeni dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında yayınlanan dizilerin ne kadar başarılı olduğunu son yıllarda 3 süreli projelerin çoğalması ile görebiliyoruz. İyi dizileri bulunan atv, yaz dönemi için de önemli ataklar yaptı.

atv ekranında Baş Belası isimli yeni dizi başladı. Pazar akşamları yayınlanan dizinin başrollerinde İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisi bulunuyor. Dizinin geniş bir izleyici kitlesini etkilediği ve iyi reytingler aldığı da ortada.

Ayrıca atv ekranında Kalp Yarası isimli dizi de pazartesi günleri izleyicilerle buluşuyor. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı Kalp Yarası’nın ilk bölümü yayınlandı ve ikinci bölümde ilginin daha da yükselmesi bekleniyor. Yakında kanal yeni bir dizisini daha piyasaya sürecek…

atv'nin en çok merak edilen yeni dizisi! 7

atv ekranında en merak edilen dizi İkimizin Sırrı. Fragmanları ile daha ilk andan izleyicilerin dikkatini çeken İkimizin Sırrı, bir dram yapımı. atv’nin dram dizilerinin etkinliği bir başka oluyor. Aras Aydın, Leyla Feray ve Bestemsu Özdemir’in başrollerinde yer aldığı İkimizin Sırrı’nın ilginç bir hikayesi var. Bir anne ile kızının acı dolu hikayesinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil.

Ancak sosyal medyadaki yorumlara bakıldığında dizi hakkında çok olumlu ifadeler görülüyor ve merak içinde olduklarını belirten geniş bir kitle var… Dizinin hikayesi de dram dolu ve daha ilk andan dikkat çekti.

Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal’in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.

Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı dizinin başrollerini Leyla Feray ve Aras Aydın paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi usta isimler de yer alıyor.