Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’den müjde gibi Erkenci Kuş dizi kararı!

Star TV’den müjde gibi Erkenci Kuş dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Demet Özdemir ile Can Yaman’ın büyük bir başarı kazandığı, geniş kitleleri kendilerine hayran bıraktıkları Erkenci Kuş dizisi yeniden Star TV ekranında yerini alacak.

Şimdilerde İtalya’da Can Yaman’ın bu kadar popüler olmasında Erkenci Kuş dizisinin büyük bir etkisi var.Ayrıca Demet Özdemir’in de yurt dışında üne kavuşması yine bu dizinin sayesinde gerçekleşti. Erkenci Kuş, toplam 51 bölüm süren bir romantik komedi dizisiydi. Star TV, dizinin hayranlarını mutlu eden bir karar aldı. Can Divit ve Sanem karakterlerini yeniden izlemek isteyenler tekrar bölümlere kavuşuyor.

Haftanın her günü Erkenci Kuş dizisi yaz ekranında olacak. Star TV, saat 10.30’da Erkenci Kuş dizisini yayınlama kararı aldı. Star TV’nin basın kuruluşları ile paylaştığı haftalık yayın akışında 7 Temmuz Çarşamba gününden itibaren haftanın her günü aynı saatte dizinin yayınlanacağı belirtildi. Dizi hayranları sosyal medyada bu durum için kanala teşekkür eden birçok paylaşım yaptı.

Medcezir dizisi de yine tekrar bölümleriyle geliyor.

Star TV'den müjde gibi Erkenci Kuş dizi kararı! 7

Çağatay Ulusoy, Serenay Aktaş ve Taner Ölmez gibi önemli isimleri bir araya getiren Medcezir dizisini yine sabah saatlerinde izleyebilirsiniz. Medcezir dizisini 5 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Star TV ekranında haftanın her günü bulacaksınız.