Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kuruluş Osman dizisine 4 ünlü isim katıldı!

atv’nin Kuruluş Osman dizisine 4 ünlü isim katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında her sezon öncesi yeni transferleri ile gündeme gelen Kuruluş Osman dizisi için, bu yıl da büyük bir hazırlık yapıldı. Dizinin 6 Ekim Çarşamba akşamı üçüncü sezona başlayacağı da duyuruldu.

Burak Özçivit’in başrollerinde yer aldığı dizi aldığı üst üste ödüllerle çok konuşuluyor. Geçen sezon Yıldız Çağrı Atiksoy’un da kadroya katılması ile renklenen Kuruluş Osman, yoluna hem güçlü reytingler hem sosyal medya başarısı hem de ödüller kazanarak devam ediyor.

Dizinin üçüncü sezonu için de tam 16 oyuncu ile anlaşma yapıldı. Proje tasarımcısı ve yapımcı Mehmet Bozdağ yine çok iddialı. Yeni bir hikaye, yeni karakterler ve dizinin yeni atmosferi ile çok farklı bir Kuruluş Osman bulacaksınız.

Dizinin yeni sezonundaki 16 oyuncu arasında 4 tanesi çok dikkat çekiyor. Bu isimlerden birisi geçen sezon Maraşlı’da izlediğimiz Serhat Kılıç… Akıncı dizisinden sonra Yıldıray Şahinler yine atv ekranında kaldı. Rüzgar Aksoy da en son Arıza dizisinde yer almıştı. Beni Affet ile ünlenen Şeyma Korkmaz da yeni sezonda Kuruluş Osman ile uzun bir aradan sonra tekrar setlere dönüş yaptı.

atv'nin Kuruluş Osman dizisine 4 ünlü isim katıldı! 7

Kuruluş Osman dizisi üçüncü sezonda hikayesi ile dikkat çekecek ve izleyiciler için ezber bozan bir ortam oluşturacak.

Dizinin yeni sezonunda kadroya katılan 16 oyuncu şu isimlerden oluşuyor: Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Şeyma Korkmaz, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Yiğit Eser ve Ali Karaağaç.