Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’nin Yalnız Kurt dizisi hikayesi ile herkesi sarsacak kadar etkili!

atv’nin Yalnız Kurt dizisi hikayesi ile herkesi sarsacak kadar etkili!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanacak olan Yalnız Kurt isimli televizyon dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin başrolünde yer alan usta oyuncu Cihan Ünal’ın sesinden etkileyici fragmanda, dizinin konseptine yönelik ilk önemli mesaj verildi.

Kirli tuzaklar, kanlı oyunlar, hain planlar, ihanetler ve cinayetler… Türkiye tarihini etkileyen birçok olayla ilgili gazete kupürlerinin yer aldığı görüntülerden de dizinin yakın geçmişte yaşanan olaylara bir yorum getirme amacında olduğu anlaşılıyor.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk görüntüsünün de yer aldığı dizinin fragmanı Türkiye’nin yakın tarihine yönelik olarak önemli çıkarımlar yapılacak bir hikayenin gelmekte olduğu hissiyatını verdi. Yalnız Kurt dizisinde dikkat çeken bir oyuncu kadrosu oluştu.

Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Polat Bilgin, Deniz Evin ve Murat Han bu yapımda yer almak için anlaşma yapılan isimler oldular.

Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleyi anlatacak olan Yalnız Kurt isimli dizide, günümüz dünyasının perde arkasındaki birçok konunun iç yüzüne yönelik olarak bazı mesajlar verilecek. Dizi büyük bir merakla bekleniyor. Yayın tarihi ise şimdilik bilinmiyor.