Ana sayfa Dizi Haberleri Ay Yapım imzalı Oğlum dizisi üç güçlü kadın oyuncuyu bir araya getiriyor!

Ay Yapım imzalı Oğlum dizisi üç güçlü kadın oyuncuyu bir araya getiriyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar hep çok çarpıcı dizilere imzasını atan Ay Yapım, yine dikkatleri çekecek bir yapımı ekrana getirmeye hazırlanıyor. Ay Yapım Oğlum isimli diziyle, televizyon izleyicilerinin ekranların üç güçlü kadın oyuncusunu bir araya getiriyor.

Yönetmenliğini Kara Para Aşk gibi unutulmaz bir diziye imzasını atan Ahmet Katıksız’ın yapacağı dizi üç tane güçlü kadın oyuncuyu bir araya getirecek. Dizide daha önce rol alacağı açıklanan Canan Ergüder ve Nihal Yalçın’a yaklaşık üç yıldır ekranlardan uzak olan Songül Öden de eklendi.

Songül Öden, ilk çıkışını yaptığı Gümüş isimli diziden bu yana Türk izleyicisinin sevgilisi. Gümüş isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ’la başrolü paylaşan yetenekli oyuncu Umutsuz Ev Kadınları, Serçe Sarayı gibi başarılı dizilerde rol almıştı.

Songül Öden en son, 2019 yılında Fox TV’de yayınlanan Bir Aile Hikayesi isimli dizide rol almıştı. ABD yapımı This Is Us isimli duygusal dizinin Türkiye uyarlaması olan dizide Songül Öden, üç çocuk annesi bir kadını canlandırmıştı.

Yetenekli oyuncu yaklaşık üç yıl aradan sonra Oğlum dizisiyle ekrana dönüyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Öden dizide bilgisayar oyunu bağımlısı Cem’in annesini canlandıracak.

Oğlum dizisi üç güçlü kadın oyuncuyu bir araya getiriyor. Dizide bir pedagogu canlandıracak olan Canan Ergüder’e en son Menajerimi Ara dizisinde rol alırken kanser tanısı konulmuştu. Ergüder tedavisi için diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Başarılı oyuncu Nihal Yalçın ise 2019 yılında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin ardından en son Kırmızı Oda’nın konuk oyuncularından biri olmuştu. Nihal Yalçın Oğlum dizisinde Timur Acar’ın hayat vereceği polis memuru İlyas’ın karısı Melike’yi canlandıracak. Altı ve 12 yaşında iki çocuğun etkileyici hikayesini anlatacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Serhat Teoman da var.