Ana sayfa Dizi Haberleri Canan Ergüder yine hayranlarını çok şaşırtacak bir dizi ile setlere döndü!

Canan Ergüder yine hayranlarını çok şaşırtacak bir dizi ile setlere döndü!

tarafından ker_def

Netflix için çekimlerine başlanan İsatnbul Ansiklopedisi isimli yeni dizi projesinin başrolünde Canan Ergüder bulunuyor. Son yıllarda hem kanser sorunu ile boğaşan ve başarılı olarak yeniden mesleğine dönüş yapan Canan Ergüder hem de zorlu rollerin üstesinden kolaylıkla gelmesi ile biliniyor.

Aile isimli Show TV dizisinde başrolde yer alan Canan Ergüder, ayrıca önceki sezon Oğlum dizisinde de başarılı bir performans ortaya koymuştu.

2020 ile 2021 yıllarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin devam ettiği süreçte kansere yakalanan ve bir süre tedavi gören oyuncu, hastalığı yenmesinin ardından yeniden setlere dönüş yapmıştı .

Aile dizisindeki Leyla karakteri ile 2023 yılında ekranda yer almaya devam eden oyuncu, 2024 yılında ise hayranlarına yeni dizi sürprizi yapacak.

Netflix’te yayınlanacak olan İstanbul Ansiklopedisi isimli yeni dizinin kadın başrolünde yer alan Canan Ergüder, Doktor Nesrin karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Farklı kuşaklardan gelen, farklı kültürlerde yetişmiş olan Nesrin ve Zehra karakterlerinin hikayesini anlatan dizinin diğer başrol kadın oyuncusu olarak ise Helin Kandemir yeteneklerini sergileyecek.

Yapımını Tims&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Netflix dizisi “İstanbul Ansiklopedisi”; istekleri, sırları, yalanları bambaşka olan ve birçok zıtlıklar barındıran Nesrin ile Zehra’nın hikayesine odaklanıyor.

Çekimlerine İstanbul’un eşsiz atmosferinde başlanan “İstanbul Ansiklopedisi”nde Doktor Nesrin karakterine Canan Ergüder, Zehra karakterine ise Helin Kandemir hayat veriyor.

Dizinin dikkatleri üzerine çeken oyuncu kadrosunda Müjde Ar, Tolga Tekin, Nezaket Erden ve Kaan Miraç Sezen gibi isimler de yer alıyor.