Ana sayfa TV Programları Çakallarla Dans 6 filmi 11 Aralık Pazartesi günü Fox TV’de

Çakallarla Dans 6 filmi 11 Aralık Pazartesi günü Fox TV’de

tarafından ker_def

Yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Ebru Cündübeyoğlu, Hakan Bilgin, Mine Kılıç, Nurettin Sönmez, Ceyhun Yılmaz’ın yer aldığı “Çakallarla Dans 6” filmi, 11 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

Televizyonda ilk kez yayınlanacak komedi türündeki filmde; Kayınço Gökhan, Muhasebeci Servet, Köfte Necmi ve Del Piero Hikmet senelerdir kısa yoldan para kazanmak için girdikleri maceraların sonucu olarak mesleklerini kaybedip sürünecek noktaya gelen -sözde- çakallar, ülkeyi etkisi altına alan hayat pahalılığından da gol yiyerek çıkılmaz bir sokağa gelmişlerdir..

Bu sırada Fatma’nın yıllardır küs olduğu ablası Manolya, düğünü için Fatma, Gökhan, Servet, Necmi ve Hikmet’i Yunanistan’a davet eder. Hayatında hiç tatil yapmamış ve yurt dışına çıkmamış çakallar; “bir umut” diyerek Yunanistan’a giderler. Kos Adası’nı birbirine katan çakallar, Manolya’nın yıllardır İstihbarat için çalıştığını ve onları sadece düğün için Yunanistan’a davet etmediğini öğrenir.

Türkiye’ nin “Mavi Vatan” ile ilgili çok önemli bir eylem planı, İtalyan bir mafya olan Enrico’nun eline geçmiştir. Ekibimizin görevi; Enrico’nun sevgilisi Anna Karenina’yı kendi taraflarına çekip, hard diski ele geçirmektir. Operasyon başarısız olursa İstihbaratın izi olmayacaktır.

İstanbul’daki mahallelerinde fakirliğe demir atmış çakallar, bir umut diye gittikleri Yunanistan’ın Kos Adası’nda; Uluslararası bir kaosun ortasına bulurlar kendilerini…