Ana sayfa Dizi Haberleri Canan Ergüder’den sonra akıllara yazılma sırası Hande Erçel’e geçti!

Canan Ergüder’den sonra akıllara yazılma sırası Hande Erçel’e geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın savcı karakterlerine yönelik olarak televizyon izleyicisinin unutulmazları arasında Behzat Ç dizisindeki Savcı Esra ilk akla gelen isimdir. Canan Ergüder gibi çok başarılı bir oyuncunun canlandırdığı Cumhuriyet Savcısı Esra karakteri, Türk dizi tarihinde unutulmazlar arasında bulunuyor.

Güçlü, kararlı ve suçlulara karşı en az onlar kadar cesur olabilen bir savcı karakterinin televizyon ekranında izleyicileri çok etkilediğini, bu noktada Canan Ergüder’in canlandırdığı Savcı Esra karakterinin de milyonlarca izleyicinin gönlünde yer aldığını biliyoruz.

Canan Ergüder'den sonra akıllara yazılma sırası Hande Erçel'e geçti! 8

Savcı Esra, peşinde olduğu suçlular tarafından öldürülen bir kadın savcıydı. Behzat Ç dizisi hayranlarının yüreğinden hiç çıkmayacak bir kalp sızısı olarak akıllara yazıldı.

Şimdi de benzer bir rolde Hande Erçel’i izleyeceksiniz. Bambaşka Biri isimli yeni Fox TV dizisi 11 Eylül Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin hikayesinde gözü kara bir Cumhuriyet Savcısı olarak izleyeceğimiz Hande Erçel de aynen Canan Ergüder gibi unutulmaz bir dizi karakterine imzasını atabilir.

Oyuncunun performansı ve Cumhuriyet Savcısı Leyla Gediz karakterinin hikaye içindeki konumlandırması, Hande Erçel’in kariyeri için unutulmaz bir noktaya gelebilir. Zira, ekran başındaki izleyiciler suçlulara karşı göz açtırmayan, cesur ve kararlı savcı karakterlerini çok seviyor. Bir de bu karakter bir kadın savcı olur ise, ekran başındaki izleyicilerin bu durumdan etkilendiğini ve dizinin izlenme oranlarına da olumlu yansıyacağını söylemek lazım.

Bambaşka Biri isimli yeni dizide Hande Erçel dizide gözü kara bir Cumhuriyet Savcısı olan Leyla Gediz karakterine hayat veriyor.

Canan Ergüder'den sonra akıllara yazılma sırası Hande Erçel'e geçti! 9

Leyla Gediz, üç yıl sonra görev için İstanbul’a döndüğünde kendisini esrarengiz ve zorlu bir cinayet davası karşılar. Soruşturma esnasında yolu ünlü ve başarılı haber spikeri Kenan’la kesişir ve hayatı geri dönülmez bir şekilde değişir. Leyla bir yandan ucu çok başka yerlere uzanan cinayet davasıyla uğraşırken diğer yandan en yakınındaki insanlarla sınanacaktır.

Savcı Esra karakterini unutmayan dizi hayranları, bu sefer de Savcı Leyla ile karşılaşacak ve dizi dünyası yepyeni bir güçlü kadın karakteri ile çok yakında tanışacak.