Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güllerin Savaşı isimli Türk dizisinin Arap uyarlaması Cyrstal büyük ödül kazandı!

Güllerin Savaşı isimli Türk dizisinin Arap uyarlaması Cyrstal büyük ödül kazandı!

tarafından ker_def

Türk Dizi sektörünün büyük başarısı…. Joy Awards’dan Güllerin Savaşı’na ödül… Güllerin Savaşı’nın Cyrstal adıyla yapılan uyarlaması Joy Awards’da en iyi dizi seçildi

Arap dünyasının en prestijli ödül töreni olan Joy Awards, 20.01.2024 Cumartesi akşamı Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yapıldı.

Güllerin Savaşı’nın, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın en büyük medya grubu olan MBC Group için Cyrstal adıyla yapılan uyarlaması Joy Awards 2024 ödül töreninde halk oylamasıyla en iyi dizi seçildi.

MED Yapım’ın Türkiye’de de büyük başarılar elde etmiş formatı Güllerin Savaşı’nın Cyrstal adıyla yapılan ve çekimleri NTC Medya tarafından gerçekleştirildi.

Uyarlama dizide Pamela El Kik, Mahmoud Nasr ve Stephanie Attala gibi ünlü oyuncular yer aldı.

Antony Hopkins, Kevin Costner, Jean Reno, Mark Walhberg, Gloria Gaynor gibi dünyaca ünlü sanatçıların da katıldığı törende Cyrstal yapımcıları Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp ödüllerini aldılar.

Güllerin Savaşı isimli Türk dizisinin Arap uyarlaması Cyrstal büyük ödül kazandı! 7

2014 ile 2016 yılları arasında yayınlanan Güllerin Savaşı isimli dizide başrollerde Barış Kılıç, Damla Sönmez ile Canan Ergüder yer almıştı. 68 bölüm ekranda kalan ve büyük beğeni toplayan dizinin yıllar sonra uyarlama proje ile yeniden gündem olması bir başarı hikayesi olarak kabul ediliyor.