Ana sayfa Dizi Haberleri Aylardır İtalya’da yaşayan Can Yaman’dan nihayet bir dizi geliyor!

Aylardır İtalya’da yaşayan Can Yaman’dan nihayet bir dizi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Can Yaman hiç kuşkusuz artık bir dünya markası. Uzun süredir İtalya’da yaşayan Can Yaman, dünyanın dört bir yanından hayranıyla kariyerinin zirvesini yaşıyor. İtalya’da projeler gerçekleştiren Can Yaman nihayet bir dizi projesiyle geri dönüyor.

Türkiye’de rol aldığı Erkenci Kuş, Dolunay ve Bay Yanlış dizileri sayesinde özellikle İtalya’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu gelen dizi teklifi üzerine yaklaşık bir yıl önce bu ülkeye yerleşmişti. Can Yaman’ın İtalya’ya gidiş amacı Sandokan isimli dizide başrol oynamaktı. Ancak pandemi patlayınca Sandokan’ın çekimi rafa kalktı.

Ancak Can Yaman İtalya’dan ayrılmadı. Bu süre içerisinde İtalya’da reklam filmleri ve sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Can Yaman kendi adına bir parfüm de çıkardı. Yakışıklı oyuncu en son hayatını anlatan bir kitap yayınladı.

Aylardır İtalya’da yaşayan Can Yaman’dan nihayet bir dizi geliyor! 7

Bir yıldır İtalya’da bulunan Can Yaman, Eylül ayında Come II Mare isimli polisiye dizi için çekimlere başlamıştı. Bu arada Sandokan projesi yeniden gündeme geldi. Can Yaman’ın şubat 2022’de Sandokan için sete çıkacağı belirtildi.

Ancak bugün ortaya çıkan bir haber Can Yaman’ın bambaşka bir projesine işaret ediyor. Buna göre Can Yaman, Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus için çekilecek bir dizide rol alacak. Dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstlenecek. Diziyle ilgili gelen açıklamalar şimdilik bu kadar.

Disney Plus Türkiye’den ilk anlaşmasını Engin Akyürek ile yapmıştı. Engin Akyürek’in hem başrolünde yer aldığı hem de hikayesini yazdığı dizi Kaçış’ın çekimleri halen Gaziantep’te devam ediyor. Dijital platform için çekilecek bir başka dizide ise Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı anlatılacak. Dizide Atatürk’ü Aras Bulut İynemli canlandıracak.