Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’in karavan pozu sosyal medyayı salladı!..

Burak Deniz’in karavan pozu sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisiyle kariyerinde sıçrama yaşayan oyuncu Burak Deniz Maraşlı’dan sonra dur durak bilmeden çalışıyor.

Yeni sezonda TV ekranlarında bir dizi anlaşması yapmayan oyuncu geçtiğimiz yaz döneminde Ferzan Özpetek’in Cahil Periler dizisi için de İtalya’da bulundu. Dizinin sadece 4 bölümünde yer alan Burak Deniz, ‘Arman’ isimli bir fotoğrafçıya hayat verdi.

Burak Deniz, Disney Plus’ta yayınlanacak Cahil Periler dizisi ile çok geniş bir izleyici kitlesine ulaşma imkanı da bulmuş olacak.  Ünlü oyuncu, Cahil Periler dizisinden sonra Türkiye’de, dijital platform için çekilen bir dizi anlaşmasına imza attı.

Tims&B yapımcılığında çekilen fantastik dizi Şahmeran’da Serenay Sarıkaya ile baş rolü paylaşan yakışıklı oyuncu dizinin Adana’daki çekimlerini bitirdi. Burak Deniz hayranları, Serenay Sarıkaya ile nasıl bir uyum yakalayacaklarını da heyecanla bekliyor.

Burak Deniz'in karavan pozu sosyal medyayı salladı!.. 8

İstanbul’a dönen oyuncu ayağının tozuyla bu defa bir reklam anlaşmasına imza attı. Oyuncu, Head&Shoulders markasının yeni reklam yüzü oldu.

Rol aldığı dizi ve film projeleriyle beğeni toplayan, aynı zamanda başarılı oyunculuğuyla da dikkat çeken ünlü oyuncu Burak Deniz, sosyal medya hesabından yılın ilk paylaşımını yaptı.

Oyuncu instagram hesabından 2022’nin ilk pozunu karavanda verdi. Burak Deniz’in paylaşımı takipçilerinden kısa sürede on binlerce beğeni aldı.

Burak Deniz'in karavan pozu sosyal medyayı salladı!.. 9

Öte yandan 17 Şubat doğumlu oyuncu, yaklaşan doğum gününü otizmli çocuklara hediye etti. Ünlü oyuncu hayranlarından, doğum günü için otizmli çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla Tohum Otizm Vakfı’na bağışta bulunmalarını istedi.