Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay’ın hayatını değiştiren telefon kimden geldi?

Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay’ın hayatını değiştiren telefon kimden geldi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fox TV’de beşinci sezonuyla ekranlara gelen Yasak Elma dizisine, geçtiğimiz sezon ‘Çağatay’ karakteriyle katılan Berk Oktay performansıyla beğeni topluyor.

Karakteriyle, Yasak Elma dizisinin sadık izleyici kitlesi tarafından kısa sürede sevilen oyuncu, YouTube’da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu.

Programda, çocukken çok kilolu olduğundan söz eden Berk Oktay, “8-18 yaşları arasında basketbol oynadım ama kilolu olduğum için yarım dünya şeklinde hep arkada kalıyordum. Lise çağında biraz kızların da ilgisiyle kilo verdim. 13 yaşında 70 kiloydum çok tatlı yerdim annem evde tatlıları saklardı” açıklamasıyla dikkat çekti.

1999’da modelliğe başladığını söyleyen oyuncu, “Modelliğe meslek olarak başladım, modellik yapmayı çok istedim ama amacım ünlü olmak değidil. İlk Milano’ya gittim orada çok iş yaptım, 200’den fazla defileye çıktım, yurt dışında modellikte ciddi kariyer yaptım ani bir kararla geri döndüm” şeklinde konuştu.

Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay'ın hayatını değiştiren telefon kimden geldi? 7

Jeoloji Mühendisliği okuyan oyuncu yurt dışından döndükten sonra mesleğini yapmayı düşünürken ünlü yapımcı Türker İnanoğlu’ndan gelen bir telefonla hayatının akışının değiştiğini söyledi.

Oyuncu ilk olarak 2007 yılında, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun yaptığı, Star TV’de yayınlanan Tatlı Bela Fadime adlı dizide Nehir Erdoğan ile birlikte rol aldı.

Bir süredir, meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte olan oyuncu, ilişkisi hakkında da şu şekilde konuştu; “Fikirlerimi karşımdakine dikte etmeye çalışan bir kişiliğim vardı, Yıldız zamanla bana, uzlaşamayacağımız konusunda da uzlaşmamız gerektiğini öğretti onunla çok mutluyum.”

Sabırsız bir insan olduğunu belirten Berk Oktay, “Beklemeyi ve bekletmeyi hiç sevmem, iş disiplini olmayan insana tahammül edemem” şeklinde konuştu.

Berk Oktay’ın konuk olduğu İbrahim Selim ile Bu Gece programının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;