Ana sayfa Dizi Haberleri Aynen Aynen’in yeni sezonu Nilperi Şahinkaya, Kerem Bürsin ve Uraz Kaygılaroğlu ile yayında!

Aynen Aynen’in yeni sezonu Nilperi Şahinkaya, Kerem Bürsin ve Uraz Kaygılaroğlu ile yayında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaklaşık iki yıl önce YouTube’da başlayan ancak gördüğü büyük ilgi üzerine BluTV’de yayınlanmaya başlayan Aynen Aynen dizisinin 6. sezonu yayında. Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı Aynen Aynen’de bu sezon Uraz Kaygılaroğlu da var.

BluTV’nin Twitter sayfasında Aynen Aynen dizisinin 6. sezon tanıtımı yayınlandı. Tanıtım şu sözlerle paylaşıldı: “Cicim aylarında da olsalar birbirlerini yemeden duramıyorlar. Kısıtlamalarla geçen bu son hafta sonuna renk katmak istersen, #AynenAynen 6. sezon ilk iki bölümüyle sadece BluTV’de!”

25 Haziran’da gösterime giren dizinin altıncı sezonu, Nil (Nilperi Şahinkaya) ile Deniz’in (Kerem Bürsin) evlilik hayatındaki iniş ve çıkışlar anlatılıyor. İlk olarak YouTube’da başlayan ancak kısa sürede çok beğenilerek BluTV’ye geçen ve altıncı sezona kadar gelen dizinin hayranı çok fazla.

Aynen Aynen'in yeni sezonu Nilperi Şahinkaya, Kerem Bürsin ve Uraz Kaygılaroğlu ile yayında! 7

Evliliğin değişen dinamiklerinin ve beraberinde getirdiği sorunların komik bir dille seyirciye anlatıldığı Aynen Aynen’de bu sezon sürpriz bir oyuncu da var. En son Sefirin Kızı dizisinde Gediz olarak izlediğimiz Uraz Kaygılaroğlu komedi dizisinin 6. sezonu konuk oyuncu olarak katılıyor.

Son zamanlarda oldukça hareketli günler geçiren Uraz Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz’ın Netflix için çekeceği Erşan Kuneri dizisinde de rol almaya hazırlanıyor. Uraz Kaygılaroğlu’nun adı, Ay Yapım’ın Çukur’un ardından çekeceği Üç Kuruş dizisinin kadrosunda da geçiyor.

Uraz Kaygılaroğlu, Aynen Aynen dizisinin ilk iki sezonunda da rol almıştı. Dizide Emir isimli karakteri canlandıran Kaygılaroğlu, Aynen Aynen’e 6. sezonunda geri döndü.