Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara yine yıktı geçti! Baş Belası günü yenilgiyle bitirdi!

Menajerimi Ara yine yıktı geçti! Baş Belası günü yenilgiyle bitirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dün akşam ekranlarda iki dizinin savaşı vardı: Menajerimi Ara ve Baş Belası. Ekranların yeni dizisi Baş Belası reytinglerde rakibini geçse de sosyal medyada geride kaldı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 27 Haziran Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi Star TV dizisi Menajerimi Ara oldu.

Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara, sosyal medyadaki hakimiyetini sürdürüyor. Reytinglerde çok yüksek sonuç elde edemese de sosyal medyada hakkında o kadar çok paylaşım yapılıyor ki, rakipleri onunla başa çıkamıyor.

Menajerimi Ara dizisinin dün akşam 43. bölümü yayınlandı. Dün akşamki bölüme usta oyuncu Nursel Köse, Cem Belevi, Mehmet Esen ve Ekin Ekinci konuk oldu. Önemli itiraflara sahne olan Menajerimi Ara dizisinin 43. bölüm hakkında gün boyu 78.621 paylaşım yapıldı.

Menajerimi Ara yine yıktı geçti! Baş Belası günü yenilgiyle bitirdi! 7

Aynı saatlerde ATV’de ise Baş Belası yayınlanıyordu. Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı Baş Belası dizisinin ikinci bölümü izleyiciyle buluştu.

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film yaptığı Baş Belası daha ikinci bölümde izleyiciler tarafından çok sevildi. Dizi reytinglerde son derece iyi sonuçlar alırken sosyal medyada ise rakibinin gerisinde kaldı.

Baş Belası, sosyal medyada hakkında yapılan 11.189 paylaşımla gecenin ikincisi oldu. Görünen o ki, 47. bölümde final yapacağı açıklanan Menajerimi Ara dizisini sona erene kadar sosyal medyada kolay kolay kimse geçemeyecek.