Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası’ndan ilk selfi! İzleyici Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’i çok yakıştırdı!

Kalp Yarası’ndan ilk selfi! İzleyici Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’i çok yakıştırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin iddialı yapımlarından Kalp Yarası bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizi, paylaşımlarıyla şimdiden izleyiciler arasında büyük heyecan yarattı.

Kalp Yarası’nın başrol oyuncuları Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’dan da ilk selfi geldi. Dizi setinden paylaştıkları fotoğrafta izleyiciler, çifti daha şimdiden birbirine çok yakıştırdı.

Kalp Yarası'ndan ilk selfi! İzleyici Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'i çok yakıştırdı! 3

Kalp Yarası, diğer yaz dizilerinden çok daha farklı. Diğer yaz dizilerinde komedi unsuru söz konusuyken Kalp Yarası ciddi ve ağır konusuyla dikkat çekiyor. Dolayısıyla Kalp Yarası’nın alacağı izlenme rakamları izleyicinin yaz aylarında nasıl bir dizi görmek istediğinin de bir nevi göstergesi olacak.

Zengin tarihi ve eşsiz kültürü ile medeniyetlerin buluşma noktası olan Hatay-Antakya’da geçen çarpıcı bir aşk öyküsünü ekranlara taşıyacak Kalp Yarası’nın genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyor.

Beklentinin oldukça yüksek olduğu dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Şenay Gürler, Mahir Günşıray, Burçin Abdullah, İnanç Konukçu, Nail Kırmızıgül, Toprak Can Adıgüzel gibi önemli isimler bulunuyor.

Kalp Yarası ilk bölümüyle bu akşam saat 20:00’de ATV ekranlarında olacak.