Ana sayfa Sosyal Medya Ayrılıklarla sarsılan Arka Sokaklar dizisinden bir büyük başarı daha geldi!

Ayrılıklarla sarsılan Arka Sokaklar dizisinden bir büyük başarı daha geldi!

tarafından ker_def

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan “Arka Sokaklar” cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizinin sezon finaline de az kaldı. 15. sezonu devam eden dizi, yine büyük bir başarıya imza attı.

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı dizi günün en çok izlenen yapımı oldu. Arka Sokaklar’ın ekrana gelen 592’inci bölümü tüm kişilerde çok iyi reytingler elde ederek reytinglerin zirvesinde yer aldı.

Arka Sokaklar dizisi ayrıca ayrılık konusu ile de birkaç gündür sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Hüsnü Çoban karakterinin oğlu Tekin karakterini canlandıran Onur Bay’ın yapıma veda edeceği ortaya çıktı. Hayranlar daha bu durumun şaşkınlığını yaşarken bir başka ayrılık iddiası daha geldi.

Dizide yine Hüsnü Çoban’ın çocuklarından olan Zeliha karakterini canlandıran Yüsra Geyik de kendisine yeni bir yol çizmeye karar verdi. Zaten aylar önce yaptığı açıklamada artık farklı rollerde yer almak istediğini duyuran Yüsra Geyik’in diziye veda etmesi gündeme geldi.

Ayrılıklarla sarsılan Arka Sokaklar dizisinden bir büyük başarı daha geldi! 7

Önceki sezon Metin olarak izlediğimiz Furkan Göksel’in yapımdan ayrılmasının ardından iki genç oyuncunun daha ayrılacak olması dizinin hayranlarını bir hayli üzdü.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz’in olduğu dizi Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile Cuma akşamları Kanal D’de…