Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kırmızı Oda dizisinde birincilikler üst üste geldi!

Kırmızı Oda dizisinde birincilikler üst üste geldi!

tarafından ker_def

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen 40’ıncı bölümüyle, AB ve 20+ABC1 reyting kategorilerinde birinci olarak cuma gününün çok izlenen yapımı oldu. Dizi, tüm kişiler kategorisinde ise Arka Sokaklar’ın ardından günü ikinci sırada tamamladı.

‘Kırmızı Oda’nın 40’ıncı bölümünde; Zafer’in Vahit’in oğlu olduğunun ortaya çıkmasıyla sarsılan Mitra’nın (Melisa Aslı Pamuk) kendisine çok yüklendiğini fark eden Doktor Hanım, kendisini affedip hayata yeniden başlaması gerektiğini söyleyerek Mitra’nın acısını yatıştırdı.

Zafer (Yiğit Özşener), Mitra ile hikayesi de yarım kalınca hayatında hissettiği eksikliği Doktor Hanım’la paylaşırken, eşi Nihal’e karşı yeni bir adım attı.  Memleketine dönmeden önce ailesiyle birlikte akşam yemeği düzenleyen Vahit (Uğur Yücel), birdenbire fenalaşarak hayata gözlerini yumdu. Vahit’in Zafer ile ilettiği veda mektubu ise Doktor Hanım’ı derinden etkiledi.

Kırmızı Oda dizisinde birincilikler üst üste geldi! 7

Sadi (Erkan Petekkaya), düşmanları tarafından kaçırılan Azra’yı kurtarmaya gittikleri sırada Hamdi’ye doğrultulan silaha siper olurken vurulduğunu anlattı. Mahzeni satın almak isteyen Hikmet’e tuzak kuran Miço ve Sadi’nin duygu dolu kavuşma sahnesi ise sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 11 Haziran Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.