Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen’in dizilere geri dönebilir, açık kapı bıraktı!

Fahriye Evcen’in dizilere geri dönebilir, açık kapı bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kız arkadaşları ile doğum gününü erken kutlayan Fahriye Evcen, bir mekandan çıkarken görüntülendi. Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda arkadaşı ile doğum günü kutlaması yapan oyuncunun yüzünden gülücükler eksik olmuyordu.

4 Haziran 1968 doğumlu olan oyuncuya 34. yaş gününde ilk kutlamayı ise eşi Burak Özçivit yapmış. Evcen, doğum günü için eşinin kendisine bir sürpriz yaptığını söyledi. Kış aylarında ekranda olabileceği müjdesini veren oyuncu, hayranlarını bir hayli mutlu etti.

Fahriye Evcen, yeni projesinin netleşmediğini belirtirken, yaz aylarında bir şey yapmayacağını net olarak ifade etti. Oyuncu, “Kışa bakıyoruz, ama başka sürprizlerim olacak. Onlar da önümüzdeki günlerde netleşir” dedi.

Oğlu Karan’ın iki yaşında olduğunu belirten Evcen, her haftasının ise birbirinden farklı olduğuna değindi. Tatil planlarının olduğunu da belirten oyuncu, Kuruluş Osman dizisinin sezon finalini beklediklerini ifade etti.

Doğum günü hediyelerini bir yardım kampanyasına bağışlayan oyuncu, bu anlamda dernekler üzerinden güzel adımlar atıldığını da anlattı. Başka yardım çalışmaları da olduğunu anlatan oyuncu, imkanı olan herkesin bu tür kampanyalara katılması gerektiğini ifade etti.