Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz fırtınası dinmiyor! Oyuncu bu defa da karizmatik pozlarıyla mest etti!

Aytaç Şaşmaz fırtınası dinmiyor! Oyuncu bu defa da karizmatik pozlarıyla mest etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu dizisi oyuncu Aytaç Şaşmaz’ın hayatında dönüm noktası oldu desek yalan olmaz.

Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel ile tanışıp aşk yaşamaya başladığı Baht Oyunu dizisiyle hem hayatının aşkını buldu hem de şöhretini artırarak daha geniş bir kitle tarafından tanındı. Baht Oyunu dizisi, 17. bölümü ile birlikte final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

Ancak dizi, önceki akşam 47’ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde oyuncuya ‘En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncu Ödülü’nü getirdi ve daha bir çok kapıyı da aralayacak gibi görünüyor.

Aytaç Şaşmaz fırtınası dinmiyor! Oyuncu bu defa da karizmatik pozlarıyla mest etti! 9

Elele Dergisi’nin Aralık- Ocak sayısı için objektif karşısına geçen Aytaç Şaşmaz’dan dergide,  “O, kariyer yolculuğunda zirveye doğru yol alıyor ve durmadan kendine yeni zirveler belirliyor. Karakterlerin ötesinde ve senaryoların dışında, Aytaç Şaşmaz ile etkileyici bir buluşmaya davetlisiniz” sözleriyle bahsedildi.

Aytaç Şaşmaz fırtınası dinmiyor! Oyuncu bu defa da karizmatik pozlarıyla mest etti! 10

Dergiye birbirinden karizmatik pozlar veren Aytaç Şaşmaz’ın instagram hesabından da yayınladığı fotoğrafları beğeni yağmuruna tutuldu.

Aytaç Şaşmaz fırtınası dinmiyor! Oyuncu bu defa da karizmatik pozlarıyla mest etti! 11

Ünlü oyuncunun takipçileri, fotoğraflara kısa sürede binlerce yorum yaptı. Gün geçtikçe yıldızını daha da parlatan yakışıklı oyuncunun yeni projesi de hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Aytaç Şaşmaz’ın adı bir dönem, Namık Kemal’in aynı adlı eserinden uyarlanacak olan İntibah dizisi için geçiyordu ama henüz net bir bilgi yok. Ancak kesin olan şu ki oyuncu için Baht Oyunu’ndan sonra ekranlara geleceği proje kariyeri açısından büyük önem taşıyor.