Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim’in Oğulcan’ı Cihan Şimşek de mi diziden ayrılıyor?

Kardeşlerim’in Oğulcan’ı Cihan Şimşek de mi diziden ayrılıyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin ikinci sezonu devam eden başarılı yapımı Kardeşlerim dizisi cumartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. İki hafta önce çok önemli iki oyuncusu ayrılan Kardeşlerim ekibinden Oğulcan’ı canlandıran Cihan Şimşek’e yeni bir dizi teklifi gittiği öğrenildi.

ATV’nin başarılı yapımı Kardeşlerim dizisi, iki hafta önce çok önemli iki oyuncusunun ayrılığıyla gündeme geldi. Dizide baş karakterlerden biri olan Kadir’i canlandıran Halit Özgür Sarı ile sevgilisi Melisa’ya hayat veren Damlasu İkizoğlu’nun ayrılığı izleyiciyi derinden sarstı.

İzleyici tam bu duruma alışmaya başlamışken şimdi de yeni bir oyuncuyla ilgili bir haber geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kardeşlerim dizisinde Oğulcan karakterini canlandıran Cihan Şimşek’e yeni bir dizi teklifi geldi.

Yetenekli oyuncunun Zeynep Sahra’nın çok satan Ayçöreği kitabından yola çıkılarak çekilecek dijital diziyle görüştüğü belirtildi. Kum Film imzalı dizinin yapımcılığını Meryem Beyza Er üstleniyor. Eğer Cihan Şimşek yeni diziyle anlaşırsa bu, Kardeşlerim ekibinden ayrılabileceği anlamına geliyor.

29 yaşındaki oyuncu dizi dünyasına ilk olarak Bez Bebek dizisiyle adım attı. Ardından Adanalı, Zil Çalınca, Merhaba Hayat, Beni Böyle Sev, Medcezir, Hanımköylü gibi dizilerde rol aldı. Şimşek halen Kardeşlerim dizisinde Oğulcan karakterini canlandırıyor.

Ayçöreği kitabının konusu şöyle: “Kitabın baş kahramanı Sahra çocukluğundan beri karşı komşuları Ahmet’i sevmekte ancak aşkını dile getirememektedir. Sahra, Ahmet’e çocukluğundan beri en sevdiği şey olan ayçöreği alır. Sahra ve Ahmet büyür. Başka bir şehirde üniversite kazanan Sahra, böylelikle Ahmet’i unutacağını sanır ama yanılmaktadır. Sahra bir gün bir yarışmada birinci olur ve ardından Mutlu Kelebek lakaplı birinden mektup alır. Genç kız Mutlu Kelebek’le yazışmaya başlar.